usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
harç para iadesi alamamak.
Malum haftasonu bankamatiklerden para yatırılamayacağını akıl edemeyen okulumuz var, nolur bana internet bankacılığı demeyin 1 saat ziraat bankasından telefonda bekledim hiç birşeyi halledemedim. Neyse pazartesiye kadar uzatıldı filan iyi güzel sisten yoğunluğundan pazartesi günü sisteme girip ders seçemedim. Dedim napayım alamadım bari para iadesi alayın dedim ama okulumuz yolunu bulmanın yine yöntemini bulduğu için mazeretsiz para iadesi kabul etmiyorlarmış ve benim 435 tlmin üzerine yatacaklarmış. Bu düpedüz soygunculuktan başka birşey değil. Ha bunu buraya neden yazdım cidden aynı durumda olan birileri varsa eğer ben dava açmayı düşünüyorum gelsinler birlikte açalım diye.


gönderen: n\a - 16/07/2014 - 12:55
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(16/07/2014 - 17:53)
bilmiyorum belki de sendin soran ama geçen gün senin gibi biri sordu para yatırdım ders seçemedim diye yandakilere sordu görevliler hemen dalga geçiyor sorsana laz mıymış falan diye gülüşüyorlar hayır arkadaş nereden biliyorsun belki parayı yatırdı ertesi gün fenalaştı hastaneye kaldırıldı. belki yatırdı alacağı dersin kontenjanı kalmadı.bölümde biraz durdum tamam kötü insan değiller ama çok üstten bakıyorlar insanlara

sana tavsiyem gösterebiliyorsan makel alacak gibi göster kendini.olursa böyle olur senin işin

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.