usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
eğer yapamıyorsanız bırakın bölümü
ya böyle saçma birşey olamaz.oruçlu oruçlu bir oradan bir oraya koşturduk ayın 10 unda ilan edilip ayın 11 inde son olmasına isyan etmedik saçma sapan dilekçeler banka kuyruklarında durduk sonra tamam dediler yapılacaklar bu kadar ohh tamam yarın derse gidicem diye bir bakıyorum alamıyormuşuz

bu nasıl bir sorumsuzluktur.bu nasıl beceriksizliktir.eğer ki sizler o bölümün başında bizleri mağdur etmek için varsanız bırakın durmayın.ayşegül hocayı çok da severim ama böyle şey olmaz ya.ben bir sürü masraf yaptım buraya geldim planımı ona göre yaptım bilseydim başka ders alırdım ya da apar topar istanbula gelmezdim.

ne yani paramızı iade edince tüm herşeyi telafi etmiş mi olacaksınız.

ben bu konuda öyle ya da böyle sorumluluğu olan herkese HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.varsa biraz vicdanınız insafınız şu yazıyı okuyunca nasıl ki ben duyuruyu görünce içim cız etti sizin de öyle eder.

herşeyi geçtim şunu diyebilirsiniz ya ne yapalım biz de son anda duyduk falan filan siz o telefon numaralarını zevk olsun diye mi alıyorsunuz madem hatalısınız herkese ulaşsanıza yazık yazık.sizin vicdanınız da yok insafınız da bir insan hata yaparsa telafi etmeye çalışır kuru bir duyuru koyup bu insanın haberi var mı ya da ne yapabiliriz diye sormaya çalışır.

YTÜ süper okul çok iyi bir diyenler görsün rezilliği.şu okul bitsin eğer ki bir daha adını anarsam lanet olsun böyle okula



gönderen: n\a - 14/07/2014 - 18:52
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
rubytuesday
(14/07/2014 - 19:15)
Once alabiliyorsunuz diye açıklama yapıp son gun alamıyosunuz demek ağır fiyasko. Bilmiosunuz sanki geminin bolognaya geçeceğini. Zor durumda kalan arkadaşlar ne dese haklı. Bu net beceriksizliktir bunun savunmasını bolumdeki hocalarımızın yapabileceğini sanmıyorum. Burası Türkiye pek beklentiye girmemek gerekli sanırım.
aixan
(14/07/2014 - 19:40)
Bizim bölümün hiç bir suçu yok gemi inşaat yok geçecez yok geçemeyecez yaptı son güne bıraktı ayşegül hoca elinden geleni yaptı alabilirsiniz dedi gemi son anda böyle bir iş yaptı onun için bölümdeki hocalara hiç kimse böyle bir şey demesin bizler uğraştık almak için onlarda uğraştı bende kalktım geldim koştum 3 gün burda geminin böyle bir şey yapacağı halde ders programında makel 1 makel 2 diye ders açması gemi bölümünün dilekçeleri kabul etmesidir ben işin içindeyim bölümdeki hocalar bizim için uğraştı
ıdr8
(14/07/2014 - 19:45)
ya şimdi gemi

´´BÖLÜMÜMÜZDEN MAKİNE ELEMANLARI 1 VE MAKİNE ELEMANLARI 2 DERSİNİ ALMAK İÇİN DİLEKÇE VEREN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
ÜNİVERSİTEMİZ BOLOGNA SİSTEMİNE GEÇİŞ YAPTIĞI İÇİN MAKİNE ELEMANLARI 1 VE MAKİNE ELEMANLARI 2 DERSLERİ MAKİNE ELEMANLARI (4+0) OLARAK BİRLEŞTİRİLEREK AÇILMIŞTIR. DOLAYSISIYLA BU DERSLERİ ALMAK İÇİN BÖLÜME DİLEKÇE VEREN ÖĞRENCİLER YENİ DERS İÇERİĞİNİN UYGUNLUĞUNU KENDİ BÖLÜMLERİNE ONAYLATARAK DİLEKÇELERİNİ 15/07/2014 TARİHİNE KADAR GÜNCELLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.
YENİ DERS İÇERİĞİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ´´

demiş..yani gemi eğer almak istiyorsanız 15ine getirin dilekçeleri demiş.şimdi buradan makel´i alsak en azından makel 1´e saydırsak olmuyor mı yani?en azından böyle bir çözüm getirilemez mi?
n\a
(14/07/2014 - 20:13)
aixan tamam da güzel kardeşim telefon neden edilmiyor ya bu basit bir duyuruyla geçiştirilebilecek birşey mi.Allah aşkına tüm derslerini almış bir insan neden mkmnin duyurusuna baksın.

şu dersi gemiden alacak kişilere tek tek aranmalıydı gelin size diğer dersler konusunda yardımcı olucaz denmeliydi.

peki ne dendi para iadesi yapıcaz(Allah razı olsun alamadığımız dersin parasını zaten alacaktık.) bir de kontenjan varsa ders seçebilirler.kontenjan mı kaldı ya zaten makine dinamiği çakışıyor diye 1 tanesini seçebiliyordun doldu o da.bölüm şuan bize istediğimiz her gruptan ders seçebilme hakkı vermesi lazım öyle kontenjanı boş falan dememesi lazım

hayır ben de farkındayım ne yapalım dersi biz açmıyorduk diyorlar ama ben makine mühendisliği öğrencisiyim ben makine bölümünü tanırım o ilan yazıldı mı yazıldı.dilekçeler alındı mı alındı.ya böyle birşey küçük bir hata nasıl olur ya.hala savunanlar var

ıdr8
(14/07/2014 - 20:47)
Ben bugün saat 11.30da bölüme gıdıyorum diyorum ki makellerde herhangi bir sorun var mi? Diyorlar ki yok sadece usiste goremeyeceksiniz siz derslere gidin sonradan eklenicek o..hatta burada da yazıyorum sorun yokmuş diye sonra saat 1-2 gibi duyuru yayınlanıyor makeller iptal diye. 5te de sistem kapanıyor.Arkadasım beni aramasa ben gönül rahatlığı ile bugünü geçiricem yarında derse giderken bakıcam ki patlamış herşey.makeller falan gitmiş derste seçememişim.yaz okulundan bi hiç yüzünden yararlanamamısım.

Ki bence bugün sabah makel soran birçok kişi yarın derse gittiğinde öğrenecek durumu.

Mağduriyet yani olay biraz bu.
aixan
(14/07/2014 - 22:05)
Evet mağduriyeti yapan gemidir arkadaşlar bizim bölümünde bugün haberi oldu bu durumdan bizlerinde çünkü her şey bugün sabah değişti başta zaten bu dersi hiç alamıyorduk ayşegül hocayla şaban hoca sağolsun direttiler ferhat hoca onay verdi bölüm buraya kadar yardımcı olabildi o da makel 1 makel 2 olduğu için zaten bundan sonrası geminin işi adamlar bugün dersi birleştirdiler hadi geçmiş olsun dediler bizde ortada kaldık derslerin başladığı gün program mı değiştirilir yahu madem değiştirecen niye dilekçelerimizi dekontları alıyorsun yani birde başka üniversitelerden gelenler falan oldu hepsi ortada kaldı asibet size de kolaylık sağlanır başka bir ders alırsınız sıkıntı olmaz.
Noktasız Virgül
(15/07/2014 - 15:54)
Hala bizim bölümü savunanları "Erdoğanın güneyinin kılıyım" diyenlere benzetiyorum ya :))
aixan
(15/07/2014 - 16:04)
Valla kıllık bi durum yok yiğiti öldür hakkını yeme ders alınsaydı böyle olmayacaktı benim de okulum uzadı bu yüzden ama için içinde olduğum için bölümdekilere kızamıyorum ama sizin gibi insanlar bilip bilmeden oturdukları yerden yok kıl tüy muhabbeti yapıyo dersi alabilseydiniz sesiniz çıkmazdı
Noktasız Virgül
(17/07/2014 - 08:38)
Benim alacak dersim kalmadı bilader. Diploma bekliyorum. Ve şunu diyeyim 5 senede gördüklerimden sonra, bizim bölümün dersler konusundaki acizliğine gelmeden öncede birçok alanda guinesslik mucizeleri var.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.