usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
DBB yolda...
DBB (DERS BİLGİ BANKASI) sisteminin kurulması için çalışmalarımız başladı en kısa zamanda aktif olacaktır. yalnız sizden ricam HBB'ye destek verdiğiniz gibi DBB'ye de destek vermeniz. ders bilgi bankasında dersler kodlara göre dizilecek örneğin mühendislerin aldığı matematik dersi ile fen edebiyatçıların aldığı matematik dersleri farklı bizimkisi 4 kredi onlarınki 5 kredi. o yüzden 3-4 tane matematik dersi olacak sistemde, bunları ayırmak için yanlarındaki dersin koduna bakacaksınız. sadece makine değil tüm bölümlerin tüm derslerine DBB bölümünden ulaşabileceksiniz. neyse tam olarak bitince burdan duyururuz tekrardan.

bu arada bazı arkadaşlarımızın da talep ettiği gibi bölüm, okul, site, dersler, hocalar, dallar hakkında bilgi veren S.S.S (Sıkça Sorulan Sorular) bölümü kurulacak fakat en başta sadece kritik konular hakkında soruları (usiste ders seçme, staj defteri hazırlama, okula ulaşım vb.) cevaplayıp zamanla orayı da genişleticez. bu aşamada üst sınıf arkadaşların da "kimden ders alınır", "hangi dal seçilirse hangi dersler alınabilir", "1.sınıfta üstten ders alınır mı", "serbest seçimlik ve üni seçimlik ders için öneriler" gibi tamamen yoruma dayalı alt sınıflara yararlı olacaklarını düşündükleri herşeyi bugünden itibaren admin@a305teyim.com a göndermeleri veya iletişim bölümünden bize yazmaları rica olunur. gönderdiğiniz yorumlar gözden geçirilip sitenin S.S.S kısmında öğrenci yorumları ve tavsiyeleri bölümünde yayınlanacaktır.

herkese hayırlı olsun.

"forza makine"


gönderen: admin - 16/01/2008 - 17:27
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
baloonist
(16/01/2008 - 17:30)
HAyırlısı olsun.. Mezun arkadaşlar varsa çalıştıkları sektörler hakkında bilgi verir, okuduğumuz süre içersinde hangi noktalara dikkat etmemiz gerektiği hakkında yorum getirirlerse sevinirim..
mcelik
(17/01/2008 - 01:51)
helal varya , ne emekler harcanıyo buraya.. ;) takdir ettim valla, koçsunuz siz koç

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.