usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
eski notların değişmesindeki haksızlık
ya benim bütün derslerim A´ydı okuldan birincilikle mezun olucaktım 10 milyarla işe başlicaktım herkesi geçicektim şimdi bi tane A-´si olan adam aynı mı olucak benle yaaaaaaaaaaa :(:(:(

neyse ansys çalışiyim biraz daha nasılsa autocadi matlabi solidi yalayıp yuttum kimse geçmesin beni.


gönderen: le tissier - 22/01/2013 - 17:43
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
kronin
(22/01/2013 - 18:13)
Kusura bakmada çok sigsin. Madem bu kadar umrunda değil değişiklik olmasın? Başta senin gibi konusanlar göbek yatıyor ortalamam yükseldi diye
Burden
(22/01/2013 - 18:26)
Bu sene iyi sazan verdi
makuba
(22/01/2013 - 18:33)
Nasıl bir haksızlık doğurdu ben anlamadım ? yükseğe başvururken demeyin lütfen =)
n\a
(22/01/2013 - 18:43)
Hacı abiler sazan gibi atladılar :D
teslaa
(22/01/2013 - 18:48)
sazan.avi
Burden
(22/01/2013 - 18:51)
Atlayana da çok şaşırmıyorum çünkü ortalık bu tiplerle kaynıyor artık.

le tissier biraz abartılı bir üslupla iğnelemiş ama aynısının abartısız versiyonu mevcut sitede. Ciddi ciddi benim A daha kıymetli muhabbeti dönmüş gündüz. Allah sabır versin bizlere ne diyeyim.


olaylarolaylar
(22/01/2013 - 19:17)
Evet heheh şakalar, komiklikler..

Kimseyi kırmak istemiyorum, ama millet sınırları zorluyor.. Eğer biz yanlış düşünüyorsak doğrusunu açıklayın biz de bilelim. Ben gayet mantıklı bir biçimde düşüncemi açıkladım, altında bir cevap göremiyorum. Üstüne bir de "çancı" "not kölesi" "bencil" muamelesi görüyorum.

@ Burden Ciddi ciddi benim A daha kıymetli muhabbeti dönmüş gündüz.

Bu kısmı bize-bana söylediysen, gerçekten oraya yazdığım 3 yoruma harcadığım her saniyeye üzülürüm..

@makuba Diğer başlıkta nasıl bir haksılık olduğunu açıklamaya çalıştım..
makuba
(22/01/2013 - 19:30)
farz edelim

55-60 arası b- aldı

60-65 arasına diyelim ki hoca b verdi

yeni sistemde de harf sayısı düşük olduğundan bir harfin değişmesi için geçen puan miktarı da fazla oluyor eskisine göre yani atıyorum bu sefer yine 55-65 arası bir not 3.00 oluyor.

Tek tek notları çıkartıp tekrar çan hesaplayıp tekrar harf vermek dünyanın işi ve bu iş yapılsa bile benim görüşüme göre sonuç %1 veya %2 oynar oynamaz.
kronin
(22/01/2013 - 19:31)
Sazan kim hacı ben miyim yoksa silinmiş 2. Yorumdaki adammi ona göre sovucem
sylarfb
(22/01/2013 - 19:45)
yeni ortalamamı hesapladım 4.15 çıkıyor ahahahaha hepinizi gecicem ahahahaha
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 19:52)
@kronin ortalığı kızıştırma kardeş, verecek cevabı olan düzgün bir uslüpla açıklasın, doğruyu-yanlışı tartışalım. Sataşanlara uymaya luzum yok..

@makuba Hesabın doğru ama eksik düşünüyorsun. Dediğin büyük oranda doğru ama hesapladığın yüzde de sıkıntı var. 30000 kişi diyoruz. %1´i 300 kişi eder.:) Bırak 300´ü 3 kişi de bile sıkıntı varsa ortada yanlış var demektir. Sabahtan beri kendimi yırtıp sabredip bunu açıklamaya çalışıyorum. Mutlaka birilerinin hakkı yenecek. Hakkı yeneceklerden biri değilim ama arkadaşlar Sherlock Holmesçülüklerini oynayıp beni çözdüler çoktan. Sabahtan beri yaptıkları tek yaptıkları karşıdakinin kişiliğine saldırmak, Onun A sı bundan kıymetliymiş. Bizim tek derdimiz ortalamaymış, solidmiş autocadmiş. Aptal aptal ironi yapmalar.. Böyleleri de var tabi, yok değil ama arkadaşın karşısındaki görüşü savunan benim ve bu laf direkt bana geliyor.

Keşke en baştan bu sistem bize uygulanmasa, kimsenin hakkı yenmese. Uygulanmak zorundaysa da mezun durumdakilere öncelik verilecek şekilde, bir döneme yayılıp bahar dönemi sonuna kadar herkesin ortalaması derslerin eski çanı alınıp yeni not sistemine göre düzenlense. En azından bu sistemden daha az yanlış yapılmış olur..

Neyse ben daha kimseye birşey açıklamaya çalışmıyorum, siz bildiğiniz gibi devam edin, ben de bildiğim gibi. Doğru dürüst konuşamayıp zaa xdcilerle dolu ortalık. Daha vakit ayıracak değilim..
kronin
(22/01/2013 - 19:58)
@olaylarolaylar boşver gitsin boşa kasiyosun. Adamın kafası nottan başka bisiyi hesaplamaya çalışmıyor. Sonrada not onemseyenlerle dalga geçiyorlar. Asıl paradoksu kendi içinde yasıyor. Gerçekten notu umursamasa buraya gelip oleyy notum 0.2 yükseldi diye konuşmaz, notlar değişmesin dediğinde de sana saldirmaz.

Ben gene de yazimde adamın ironi yaptinigi anladım. Zaten sığ diyede bu şekilde ironi yapanlara dedim. Benim için not önemli diyen adama kizmam onun için neyin önemli olcagina karar vercek değilim.
izmitlii
(22/01/2013 - 20:04)
@sylarfb +1 :))
makina aşkı
(22/01/2013 - 20:16)
@kronin
@olaylarolaylar +1
Pandemonium
(22/01/2013 - 20:17)
Madem not önemli neden kendi okulunuzu kendinize düşman edip haksizlik diyosunuz.farkindamisiniz sadece makine mühendisligi yilda 10000 mezun veriyor.siz yildizliyi rakip görüp hakkim yenmesin derken belki 100lerce makine muhendisinin onune geçiyosunuz eğer kistasiniz not siralamasi ise.mutlu olun yani 5 kişi sizi gececek ama 100 kişiyi d sen geçeceksin.hadi sevinin.
Burden
(22/01/2013 - 20:17)
@olaylarolaylar sana söylemedim kardeşim. Gündüz açılan başlığa söyledim. Hakkını adabıyla arayan kimseye de sataşmam ben. Ama üslup var niyet var önemli olan. Ortalama kasan kimseye de bir düşmanlığım yok. Ama "geçen hafta gelemedim notunu çektirebilirmiyim?" dediğim zaman gözümün içine baka baka yalan söyleyen bu hırsa bu bencilliğe de gram sempatim yok.
silici
(22/01/2013 - 20:19)
@le tissier, kap şukunu ;)
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 20:28)
@Burden O zaman sorun yok üstad, son mesajına da sonuna kadar katılıyorum. Geçenlerde Van Buhran nickli bir arkadaş bir olayı örnek vermişti, üzülmüştüm bende..

@Pandemonium Farkındaysan sabahtan beri bu yapılan uygulamanın doğru olmadığını savunuyorum. Hem üniversite içinde hem de üniversite dışında. Ne kimsenin hakkını yemek isterim, ne de kendi hakkımı yedirtirim. Hala kendinle çelişiyorsun farkında değilsin, iyi bir düşün bunu..

Ve son kez söylüyorum: Notu benden daha fazla yükselen sayın arkadaşlarım, hepinizin adına çok mutluyum, emin olun. Keske daha da artsa sizinkisi. Ama bu şekilde önüne geçtiğiniz başka bir arkadaşınız böyle düşünmeyebilir, düşünmek zorunda da değil. Her mesajda aynı mesajı vermeye çalışmaktan usandım. Hala beni notu az arttığı için sıkıntı çıkaran biri olarak görüyorlar, iyi gülüyorum..
kekombilir
(22/01/2013 - 20:44)
tespih satıyorum beyler ilgilenen varsa kuveytten özel kargo
termonamık
(22/01/2013 - 20:54)
ben de kürek sapı satıyorum ister misin keko? ister katıl ister katılma lüzumsuzluğa ne gerek var?
ageofconan
(22/01/2013 - 20:57)
trolleri beslemeyelim
silici
(22/01/2013 - 21:16)
@olaylarolaylar, ve herkes okusun lütfen.

tabiki herkes böyle düşünmek zorunda değil. ama ortalama yapmaya çalışan ve bunu mühendislik diye yapan arkadaşlarla aşırıya kaçmamak küfür etmemek şartıyla her türlü dalga geçilir.


"ortalama kasan" iki türlü insan vardır(bana göre):
1.si para için bunu yapar.
2.si mühendislik için bunu yapar.






1. türe pek bir şey diyemem. kendi yoludur kendi kararıdır ama para yolu şeytan işidir, hırs işidir. en sonunda bu insan türü bizlere de zarar verecektir. yapacak bir şey yok.







2.sine gelirsek orada dur işte. kayışın koptuğu yer burasıdır. okulda mühendislik dersi verilir ve bunun sınavı yapılır.

sınav yapmanın amacı o anlatılan dersteki bilgileri, uygulamaları "öğrenmiş mi" diye öğrencileri ölçmek içindir. bunun için de belli dereceler vardır:pekiyi, iyi, yeterli, vs

. Bu dersler verilirmesindeki amaç mühendis yetiştirmektir. mühendis adayları bu derste anlatılanları öğrenmeyi, anlatılan bilgiyi kullanmayı ve pratikte uygulamayı ve bu dersteki öğretilen şeylerle diğer derslerdeki şeylerle bütünleştirmeyi öğrenmeli. değil mi? burada bir sıkıntı yok.

İşte sınavlar bu yöndeki becerini ölçmek için var. sen sınavlara çalışmıyacaksın, bu dersteki öğretilmek istenen şeyi kavrayacaksın. seni sınav yaparak ölçecekler. yani sınav bir amaç değil, amaç doğrultusunda bir araçtır.

bakıyorsun çevrene adamlar ortalama kasıyor abi. çıkmış sorulara çalışıyor, soru tipi ezberliyor, amaçları "AA"geirmek. Amaçları 3.99 ortalama. onlar için ortalama bir araç olmaktan çıkıyor amaç haline geliyor. "mühendis olcam yea" olarak bize satıyor.


Biz de yedik.
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 21:42)
@ silici Bana göre yazını çoğunda haklısın. Ayrıldığımız nokta 2. türün de benim için sorun olmaması. İster kasar 3.99la gezer, soruları ezberler, notu bol hocadan alır. İsterse dersin yüzüne bakmaz repeat repeat gezer. Hepsi onun tercihi, sonuçta hile yapmıyor, kopya çekmiyor, soruları çalmıyor. İster doğru-ister yanlış olarak nitelendir yine onun tercihi, beni bağlamaz, onun hayatı..

Ama sabahtan beri tartışılan mevzu bu değil. Sabahtan beri 2 başlıkta da genel kanı uygulamayı doğru buluyor. Buna karşı duran 3-4 kişi: Ben, Koektsch, kronin ve bir iki arkadaş ısrarla ortalama manyağı olmadığımızı, herkes gibi bizim de ortalamamızın yükseldiğini, hatta şahsen beni olumsuz etkileyen bir durum olmadığını vurgulayarak karşıt görüşü (burayı vurguluyorum:adam gibi bir üslupla) savunmamıza rağmen arkadaşlar sağolsunlar bana-bize 40 yıldır tanıyormuş gibi "notun kölesi" damgasını vurdular. Sabahtan beri birsürü mesaj yazdım hepsinde de aynı şeyi söyledim, bu sistemden birileri haksızlığa uğrayacak. Tekrar söylüyorum o birileri BEN DEĞİLİM.

Nasıl bir ironi; arkadaşlar ortalama dedikleri şeyi umursamadıklarını söylüyor (ki umursayıp umursamamalarını da umursamıyorum) ama artan 0.1 ortalamaya bile göbek atıyorlar, doğruyu savunmaktan vazgeçiyorlar. Yapmayın arkadaşlar notun kölesi olmayın. Kendinizle çelişmeyin.

Yazmaktan yoruldum artık, tatil günüm zehir oldu..
sk
(22/01/2013 - 21:54)
He kardeş haklısınız. Bizim ortalamamızın 2.17´den 2.25´e çıkması size yapılan bir haksızlık he.

Bazen diyordum bu sırf ortalama kasanlarda beyin yok diye, harbiden yokmuş arkadaş.

Şimdi sakince loliponuzu alın, notlarınızı açın, ders çalışmaya başlayın. Hadi canlarım.
silici
(22/01/2013 - 21:59)
abi not ortalaması için çalışan adamarı savunurken kendini iyi tanıtmamışsan etketlenirsin. yani arkadaşlar ne bilecek senin böyle düşündüğünü. Mesela dindar insanları eleştiren bir yazı yazdım anlatmak istediğim şeyi aktarmadım yani kendimi tanıtmadan yazdım, bir çoğu beni gerici yobaz vs. gibi şeylerle etiketlediler. mesela sen de hatırlarsan "bir devlet yıkmadığınız kaldı" demiştin :)) yani hacı önemli değil kafana takma böyle şeyleri. doğal şeyler bunlar. üzülme, akışına bırak.



"2. tür insandan bize ne" diyorsan haklısın ama bunu yaparken "mühendisim ben yea" diyor adam elbette iki çift laf edeceğiz. mühendilsliği ortalamayla bir tutarak çevresindekileri de etkiliyor. yani yanlış hareketi etrafa yayıyor.

ama şunu da söyliim notların yükselmesine sevindim repeat olmaktan kurtulduğum için. çoğu kişi de bunun için sevindi.
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 22:12)
@silici Bir yönden de haklısın tabi, internet üzerinden iletişim-tartışma verimli olmuyor. Ama neredeyse her mesajımda vurguladım be abi, bak şekil 1-A: @sk Evet abi ben ortalama manyağı, 3.5 yapınca 15 milyar maaş alacağını zanneden, bu okuldan benden başka kimsenin mezun olmasını istemeyen bir sığırım. Çok merak ediyorum bu mesajı yazarken diğer mesajları okudun mu? Belki de sorun budur. Ben uğraşıyorum didiniyorum, emek verip açıklamaya çalışıyorum, adam diğer mesajları okumaya tenezzül etmiyor. Biz 2.17likler derken kimi kastetti acaba? Ya da siz ortalama kasanlar derken? Neyse..

Repeatten çıktığım için senin adına da sevindim @silici, diğer arkadaşlar için de tabi. Dikkatli olun sınırda durmayın, anlık hatayı affetmezler valla.
yildizli44
(22/01/2013 - 22:27)
@olaylarolaylar abi sakıncası yoksa ortalaman kaç acaba ?delikanlı gibi soyle
kronin
(22/01/2013 - 22:34)
Ben mezunum hacı :-) he bide şu ortalamayla mühendisliğin alakasi yok diyenlere şöyle soyliyim. Mühendisliği iyi olan adamın ortalaması, ortalama kasmasa da muhendislige yeteneği oldugundan dersleride yapar, en kötü 2.7-2.8 olur. Öyle repeat kıyılarında gezmez
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 22:36)
@yildizli44 Ortalamam 3´ün üzerinde abicim. Küsüratını paylaşmamın sakıncası var, o yüzden bu kadarını yazabiliyorum. Ki gerçi buradakilerin pek çoğu için yazdığım kadarı da yeterli. Peki bu kadar yazdığım mesajdan-yorumdan sonra sana sorayım: konuyla alakası var mı?
silici
(22/01/2013 - 22:41)
@kronin ben kendime mühendis demedim :- ). @olaylar x2: klavye başındaki "sen" ile olaylarolaylar nickini bütünleştirmişsin. Etiketlenmek pek hoşuna gitmiyor haliyle. yeni üye birisine yapsalar 2. mesajda bırakır gider. Bu gibi durumlarda bir şeyi savunurken karşına aldığın kesim ile empati yaparak yorum yapmak gerekiyor bence. Kafaya takma böyle şeyleri mesela ben senin nickini "iyi niyetli bir insanın kullanıcı adı" olarak biliyorum. Senin nickini kötü olarak bilsem de sorun olmaz ama bu nicle kendini bütünleştirmişsin ki ben de böyleyim. Sorun yok.
le tissier
(22/01/2013 - 22:44)
Vay arkadaş bi şaka yapalım dedik başlık almış yürümüş. Şahsen bu notların yukarı yuvarlanacağını duyunca halim aynen şu şekildeydi:
http://inciswf.com/1302803070.swf

Hayatın dersten, yüksek not almaktan ibaret olmadığını açıklamaya çalıştım. Ama sorun pek bizde de değil aslında. Bence sorun sistemin öğrencileri yarışa sürüklemesi. Bunun getirdiği gereksiz hırsa öğrencilerin geleceğini garantiye almak istemesi de eklenince ortaya bencil, her derste en ön sırada oturup hocanın ağzından çıkan her kelime için hocanın gözüne girmek üzere soru soran tipler ortaya çıkıyor. Bu "insan"lara bir iğneleme yapmak istedim. Birilerini üzdüysem kusurua bakmasın kimse :)
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 22:45)
@silici Boşver, üstteki konuda şenlik var, orda eğleniyorum artık..
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 22:52)
@le tissier Sistem konusunda söylediğin herşeyde haklısın. Ama lütfen yapmayın o iğnelemeyi, çünkü kişiler istedikleri tercihi yapmakta özgür. Sizin bu konuda yapabileceğiniz iki şey var:
1-Boşvermek-umursamamak
2-Eğer konuşarak bilinçlendirebileceğiniz yakınlıkta biriyse bunu konuşmak.

Onun dışında özellikle bugün anladım ki, internet üzerinden iletişim zor arkadaş. Geçenlerde böyle uzun siyaset içerikli bir konuda uzun uzun yazdığı için @largo´yu eleştirmiştim. Ama şimdi anlıyorum, insan kendini kaptırıyor, doğru bildiğini anlatmak istiyor. Bu iş için bu verimsiz iletişim yöntemini kullanınca kafayı yiyor derdini anlatamıyor. Halbuki yukarıdaki adam bir önceki mesajını okumamış bile. (Bkz:İki üst konu)

Neyse olay tatlıya bağlansın, kimse kırılmasın üzülmesin.. Herkes bildiğini yapsın, saygı sınırları çerçevesinde fikirler paylaşılsın..
yildizli44
(22/01/2013 - 23:09)
yildizli44
(22/01/2013 - 22:27)
değiştir @olaylarolaylar abi sakıncası yoksa ortalaman kaç acaba ?delikanlı gibi soyle
!?
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 22:36)
@yildizli44 Ortalamam 3´ün üzerinde abicim. Küsüratını paylaşmamın sakıncası var, o yüzden bu kadarını yazabiliyorum. Ki gerçi buradakilerin pek çoğu için yazdığım kadarı da yeterli. Peki bu kadar yazdığım mesajdan-yorumdan sonra sana sorayım: konuyla alakası var mı?
!?
tahmin ettiğim gibi sen bir ineksin ve herkesin notunun artması seni delirtiyor...olm yazık sizin gibilere bencil insanlar sizi.çöle düşsek su vermezsiniz la.not vermezsin abi bende bilmiyom valla ne çıkacak dersin, sınavçok kötü geçti dersin alırsın 80fln çok inek tanıdım hepsi böyle ..konuyla alakasıda bu itiraz eden bi inek ortslamsı 3 un üstünde .... olm millet mutlu olsun ne istiyosun lan milletten .repeatolsn olmasın okul uzatan uzatmasın ne lan derdiniz anlamıyorum yazık...
kronin
(22/01/2013 - 23:19)
@yıldızlı44 bak burdan yazıyorum senden bi halt olmicak. 10sene sonra hatirlamisim bilmiyorum ama aha yazdım buraya arşivden çıkarırız.Desem sende bana diğer mesajında bu kanıya nasıl vardin diye soracaksin. Bende sana dicemki adamın ortalamasının yüksek olmasına bakarak sen nasıl bi karara variyosan oyle :-) her yüksek ortalamaliyi burda karalamaya çalışmak kiskancliginin göstergesi. Adam not derdinde olsa sizden daha çok göbek atar onunda notu yukselcek. Belki de 4.00 olcak ne dersin buna ? Seninki 2.2 den 2.3 e çıktı diye bin takla atiyosun adam karşı çıkıyor. Kim daha inek ?
yildizli44
(22/01/2013 - 23:31)
olm benden bi bok olmayacak kanısını sen nerden çıkartıyorsun ona bakarsan camış.uzayın lan hadi bakem .benim şuan olduğum bok senin üstünü 10kat örter .mahkeme duvarı değil lan burası gidin ağlayın rektörün önünde burda bi halt olmaz
kronin
(22/01/2013 - 23:35)
Sesli güldüm yeminlen :-) yazicagin mesajı üst mesajimda tahmin edip cevap verdim. Tekrar cevap yazım mi. Çok karışık oldu senin için galiba:-)Hey gidi hey kimlere kaldık.
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 23:37)
Tamamen boş oldupum şu tatil gününde çok önemli birşey öğrendim: İnternette konuştuğun herkesi adam yerine koymayacaksın. Çünkü bu tarz adamlar sokakta birine söylese, yumruk yiyeceği sözleri burda umursamadan söyleyebiliyorlar.

Yaftalamaya devam, sakın durma..

Sonradan ekleme:@yildizli44 ortalamamı sorduğunda bana "abi" demişsin, yaşın benden büyük düzelteyim dedim..
yildizli44
(22/01/2013 - 23:39)
amanda hşeyi tahmin edermiş ,amanda çok zekiymiş yerim lan seni kronin:)))) oldu olacak kanka idda tahmini alalım senden hani önceden tahmin ediyosun ya...olaylarolaylar dikkat et makinacılar sana yumruk yedirmesin:)
kronin
(22/01/2013 - 23:45)
keşke futbolda senin gibi tahmin edilmesi çok kolay olan sığ bir canlı olsa:) git biraz bakış açını geliştir.
yildizli44
(22/01/2013 - 23:47)
tmm tahmin edilmesi kolay bişeyi tahmin et bakalım. bi sonraki mesajımda ne yazacağımm? önceden etmiştin ya aynısını yap:))) hahahahaaahahahhah
silici
(22/01/2013 - 23:48)
bula bula largo örneğini mi buldun hacı... O tamamen farklı bir kulvarda.
olaylarolaylar
(22/01/2013 - 23:53)
@silici Ne biliyim la, uzun yazı deyince aklıma direkt o geldi. Maşallah yorumları makale niteliğinde uzun, okuyamıyorum, iradem yetmiyor..
silici
(22/01/2013 - 23:56)
@yildizli44 bak repeat sınırında bir insan olarak şunu söyleim: yaptığın hareket yanlış. Herşeyden önce uslubun bozuk. Bak malatyalısın herhalde kendi memleketini de kötülüyorsun böyle yaparak. Ortalamayı mühendislikle bir tutanlara cevabını veririz hiç endişen olmasın ama Senin yaptığın ilkokul çocuklarının tartışmasına benziyor. Ortalamalar yükselecek tamam sorun yok sakin.
le tissier
(23/01/2013 - 00:09)
@yildizli44 üslubun açısından söylüyorum ki:
http://inciswf.com/bhy.swf

beyler seviye biraz lütfen
sk
(23/01/2013 - 00:38)
@olaylarolaylar madem senden bahsetmiyorum, neden üzerine alınıyorsun?

Üzerine alınması gerekenler alınsın sen boşver. 3 üzeri ortalamayla kendini mühendis sananlara benim lafım. Çok kişi tanıdık böyle yapan. Hocaların k.çını yalamaktan bıkmayan, "ben yüksek alayım, geri kalan herkes de 0 alsın"cılara lafım.
muhsinbey
(23/01/2013 - 00:55)
haksızlıktır değildir tartışmaya açık bir konu.
ancak bu durumu hazmedemeyenler , kıskançtır bencildir.Başkasının başarısını istemez.Bu olayın bu kadar dillendirilmesinin sebebi haksızlığa karşı yapılan bir duruş değil , kıskançlığın ve tek başına olma isteğinin dışa vurumudur.
Okulun senden hariç kalan bilmem kaç öğrencisinin ortalamasının artmasının sana zararı nedir ? HİÇBİRŞEY !
Sen kendi ortalamana bak , seninki de yukarı yuvarlanacak.O zaman bu tantana niye ? Kişisel olarak bu durumdan zarar gören kimse olmayacak ! BU kadar net .
not: sözümü kimse kişisel algılamasın yorumları okumadan yazdım.
hyhy911
(23/01/2013 - 02:01)
Her sistem değişiklikleri bazılarının işine gelirken, bazılarının planlarını bozacaktır.. Ayrıca bu sitede kullanılan üslup gittikçe bozuluyor onu fark ettim. Hepsi reşit olmuş yakında mühendis sıfatını alacak insanların bu denli seviyesiz tartışmaları çok sinir bozucu bunu da söylemek istedim.. Bütlere girecek olan arkadaşlara başarılar.. Geri kalan herkese iyi tatiller..
airdem23
(23/01/2013 - 23:08)
bu nasıl bir zihniyettir? muhtemelen yıldız kadar çirkef bir şekilde not kasan okul yoktur. adamın ortalaması 0.05-0.1 arasında birşey yükselse nolucak. sen adamdan iyiysen zaten hayatta onun önüne geçersin. işe girdikten sonra kimse bakmaz senin ortalaman kaçmış diye. haketmediği bir işyerine girersede orada tutunamaz zaten. bu notlar yükseldi kötü oldu diyenler not vermemek için köşe bucak kaçan tipler
satellite
(24/01/2013 - 20:26)
heh cidden şahidim birkaçına airdem :))
yildizli44
(26/01/2013 - 01:57)
aynen öyle kardeşim

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.