usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mesleki alan-2 stajı hakkında
arkadaşlar mesleki alan-1 stajımı geçen yaz yaptım. bu yıl mesleki alan-2yi yapacağım. aynı dal olmaları şart mı? sordum staj bürosuna bana endüstri mühendisliğinin linkini attılar, onda da yeterli açıklama yok zaten ki olsa da bizim bölümle alakalı değil (makine).

eski adıyla faborg stajı ya bu, farklı bir dalda üretim yapan bir firmada gerçekleştirmiş olanınız var mı veya bunun mümkünatını bilen?


gönderen: bouchalakis - 16/06/2021 - 17:12
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Physical Graffiti
(16/06/2021 - 18:21)
makine müh için diyorsan aynı dalda olması gerekiyor ( en azından benim zamanımda öyleydi)

Farklı dalda yapmana gerek yok ki zaten faborg her dalda neredeyse aynıdır muhtemelen. Dal sitelerine bakabilirsin her dalın kendi sitesi var.

Üretimin gerçekleştiği büyük fabrikalarda yapılır. Parçaların üretim aşamalarını falan yazacaksın, organizasyon şeması falan, fabrika bölümleri görevleri vs. anlatacaksın.
bouchalakis
(18/06/2021 - 07:20)
farklı dalda yapma sebebim ilkini ısı prosesten yaptım ikincisinde ısı proses alanında bulamadığım için. üretimin gerçekleştiği büyük fabrikalar zaten bulduğum yerler ama birisi tesisat alanında çalışıyor diğeri başka bi alanda mesela. ondan soruyorum. staj bürosu da sağolsun hiç yardımcı olmuyor

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.