usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ek gönüllü staj
zorunlu stajlar bittikten sonra gönüllü olarak ek staj yapabilmek mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı ?


gönderen: hsnfrt - 01/06/2021 - 14:33
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
defansagel
(01/06/2021 - 16:01)
Bildiğim kadarıyla okul gönüllü staj için sigorta karşılamıyor, şirket karşılarsa yapabilirsin

Gönüllü staj yaptığının transkriptinde görmek istersen şöyle bir durum var. Transkripte gönüllü stajının işlenmesi için zorunlu stajlarını tamamlamış olman lazım.

Benim bildiklerim bu şekilde, en net bilgi için staj bürosuna sor istersen
kskn
(06/06/2021 - 15:42)
Gönüllü staj yapabilirsin lakin okullar dönem dönem ek staj için sigorta karşılasa da dönem dönem karşılamıyor. Firmalar da genelde zorunlu stajerleri tercih ediyor (Ortalık stajer kaynıyorken sigortası olmayan biri için sigorta msarafına girmiyorlar.). Lakin tüm heryerde olduğu gibi tanıdık bir hocan varsa senin adına firma ile ek staj için görüşüp ayarlayabilir.

Bir arkadaşım geçen sene bir firmaya başvurdu. 1 kuruş istemiyorum sadece sigortamı yapın ek staj yapmak istiyorum dedi. Almadılar

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.