usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
devam sarti
Arkadaslar online da yoklamalar otomatik alınıyor diye biliyorum. Ama bir kaç soru. Olacakti bilenler yanıtları çok sevinirim. Daha once alıp da ff ile kalınan dersler de devam şartı varmi? Birde hocalar devamsızlıga rağmen sınavda başarılı olursa ff mi verecek yoksa başka not verebilirler?


gönderen: eskibirA305li - 21/04/2021 - 06:34
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makinefalan
(21/04/2021 - 16:35)
ff isen, zaten alttan derslerde devam şartı aranmayacak dendi ve hatta ders çakışmasına izin verildi alttan dersi olanlar için. diğer sorunu net anlamadım yine aynı ders için mi?
eskibirA305li
(21/04/2021 - 19:24)
Söyle sorayım bu dönem aldığım derslerden 1 ine zamanında girmedim. Kayıtlardan takip ettim. Bu durumda derste başarılı olsam dahi devamsızlıktan kalirmiyim. Yoksa hoca isterse online da devamsizliklar otomatik alınmasına rağmen devamsızlığı tolere edip sınavlarıma gore bi not verebilir mi?

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.