usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yüksek lisans başvuruları hk
Arkadaşlar merhaba,
Bu yıl dönem sonu itibari ile mezun oluyorum. Mezuniyetin ardından yüksek lisans eğitimine başvuracağım ancak başvurmayı planladığım okulların güz yarıyılı için yüksek lisans başvuru tarihleri Mayıs ayı itibari ile bitiyor. Mezun olmadan yüksek lisans için başvuru yapabiliyor muyuz yoksa bahar dönemini beklemek zorunda mıyız ?


gönderen: sinek2 - 13/04/2021 - 07:50
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Physical Graffiti
(15/04/2021 - 00:41)
Bizim okul geçen yıl Ekim aynının neredeyse sonuna doğru tamamlamıştı kayıtları. Mayıs ise bu tarihten 5 ay erken, ilginç geldi. Bence mutlaka senin durumdakileri mağdur etmeden yapılıyordur öyleyse de.
n\a
(15/04/2021 - 02:08)

başvurabiliyorsun bir sorun yok, sadece kabul alırsan kesin kayıtta e-devletten mezun yazısı veya diplomanın aslı gösterilmek üzere fotokopisi götürülüyor. Bir sorun olmuyor.


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.