usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
osman koç teknik resim
Osman Koç’tan teknik resim alan oldu mu, çok zorluyor dediler kararsız kaldım. Diğer grubun hocası da Ömer Şahin. Hangisinde geçmek daha rahat olur? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)


gönderen: dyg30 - 03/03/2021 - 01:53
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makinemimakinamı
(03/03/2021 - 03:34)
Ömer Şahin´i tanımıyorum ama Osman Koç´tan örgün eğitimde teknik resim 1 ve 2 derslerini almıştım. Zorladığı kadar öğrettiğini de düşünüyorum. Teknik resim mühendisliğin temeli sonuçta. Abartıldığı kadar da zorladığını düşünmüyorum daha ne dersler var bölümün devamında. Ama olur da alıp kalırsan mesuliyet kabul etmem :d
Physical Graffiti
(03/03/2021 - 05:28)
Osman hocadan örgün eğitimde Teknik Resim ve Tasarım almıştım. Çok iyi bir hoca bence, dersleri eğlenceli ve öğretici geçmişti (neredeyse her hafta ödev verdi tabi). Teknik resmi zaten severim o yüzden notlandırmadan yana bir sıkıntı da olmadı. Öğrenci dostu gözüktü bana, bilmiyorum. Ben de zor diye duymuştum ama kendim şahsen bu olumsuz yorumları hiç hiç yaşamadım.


yigo1337
(04/03/2021 - 06:08)
otto koç çok ödev verir, biraz ileri geri konuşur derste ayrıca notu da çok kıttır. o kadar kıttır ki teknik resimde 60 ile bb gelen başka hoc bulamazsınız.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.