usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ders saydırma
Arkadaşlar merhaba, USİS´te tüm derslerim mavi oldu ancak daha önce alıp kaldığım ve saydırmadığım, mesleki seçimlik ve sosyal seçimlik toplam 11 kredi dersim var. Bunları saydırmam gerekiyor mu yoksa mezuniyet işleminde bölüm kendisi siliyor mu? Bölümden net bir cevap alamadığım için buradan soruyorum belki tecrübe etmiş mezunlar vardır aramızda. Bir de eğer saydırmam gerekiyorsa, ders saydırma dilekçesinde alınan dersler sütununa mı kaldığım dersleri yazacağım yoksa saydırılacak dersler sütünuna mı?


gönderen: mustafarsystem - 04/01/2021 - 15:16
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
sephali
(04/01/2021 - 18:31)
Selam;

Birebir tecrübe etmedim ancak bildiğim kadarıyla otomatik olarak sistemden siliniyor. Böyle olduğunu, bu şekilde mezun olan birkçok kişiden biliyorum.

Hatta arama yaptım burda bile buna ait başlık ve okuldan bir açıklama buldum.

http://www.a305teyim.com/soru/65495-fazla-ders-sildirme.html


Ek olarak güncel bir cevap alırsan okuldan veya tecrübe eden birinden bana da bildirirsen sevinirim. Bende bu durumdayım 2 dersim kaldı ancak birçok dersim fazladan başarısız durumda :)
mustafarsystem
(05/01/2021 - 12:11)
Az önce öğrenci işleriyle tekrar konuştum. Dediklerine göre fazla alıp başarısız olduğun dersleri okul mezuniyet aşamasında siliyormuş. Fazla alıp başarılı oldukların ise fazla kredi olarak kalıyormuş.
geomatic20
(05/01/2021 - 13:27)
Siliniyor otomatik, fazladan başaralı varsa o kalıyor.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.