usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makel-ı ve makel-ıı
Arkadaşlar merhaba,
Alan dışı kontenjanından bu dönem konstrüksiyon dalında yüksek lisansa başladım. Bana dört adet lisans dersi tanımladılar. Ben bu derslerin hepsini lisansta alıp başarıyla geçmeme rağmen ikisini sayıp ikisini saymadılar. Yani sonuç olarak en az CC ile geçmem gereken nur topu gibi Makel I ve II derslerim var. Bu dönem Makel I´i ferhat dikmenden alıyorum. Bu dersleri CC ile geçmek için ne yapmalıyım nasıl bir strateji izlemeyeliyim her türlü önerinize açığım...(Lisansım otomotiv müh. olmasına rağmen kendim kaşındım ve konstrüksiyon seçtim...)


gönderen: analiz0102 - 22/11/2020 - 14:19
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
njke
(22/11/2020 - 14:25)
ferhat dikmenin kendi yazdığı defterler var iki ders içinde, yıldız kampüsü kırtasiyesinde bulabilirsin. Bunları alıp çalışmayla rahat cc verirsin çünkü ferhat hoca kendi çözüm yollarına puanı bol verir

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.