usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makmüh 2. sınıf
arkadaşlar okula yeni geldim güz dönemi dersleri için hangi derse hangi hocaları tavsiye edersiniz?


gönderen: Theoden - 28/09/2020 - 13:24
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ka-fa 1500
(28/09/2020 - 14:35)
2.sinif derslerinde hoca seçimi diye bir şey yok. Ekle sil dönemi bittikten sonra hocaların grupları açıklanıyor. Mesleki seçmeli derslerde dersi veren hocaya göre ders seçebilirsin en fazla.
panzerfaust
(28/09/2020 - 14:38)
Hoşgeldin öncelikle . 2. sınıf güz dönemi için dinamik de volkan hoca (ing ) veya billur hoca (tr) [H. Bayıroğlu gelirse kaç xdxdxdx ] ; Mukavemette kesinlikle halil özer (tr) , akışkanlarda Ali pınarbaşı (ing ) ;Termodinamikte Özgen A. (ing) hariç herhangi bir hoca ve Sayısal Yöntemlerde ise Orkun hocayı (ing ) al. Bu dönem baya bi ingilizce ders almaya çalış .Malzemeyi kesinlikle İbrahim şahin (tr ) , o da olmadı Ayşegül hocadan (tr ) al. Bak söylediklerim önemli . BU HOCALARI AYNEN İKİNCİ DÖNEMDE DE KAÇIRMA. Sosyal seçmeli olarak Spor dersleri al ki kafan ağırmasın ( bu arada uzaktan spor dersleri var . Sakın olaki sosyoloji, Psikoloji vb. kıl tüy alma (Bana Bedri geldi sjdsds ,hani şu olay olan hoca sjdsadosd). Dediğim gibi 2. dönemde de yine bu hocalardan derslerini al. İkinci dönem Sonlu Elemanlar diye bir ders var .Onu da Cihan demir (tr ) den almaya bak . Ha bu arada ders seçimi bittikten sana hangi hocalar gelmiş birkaç gün sonra görürsün. Akışkanlar mekaniğini , termodinamiği , dinamiği ve ölçme dersini İng al. Bir sonraki dönem İmalat yöntemleri 1 var. Orada ise sadece 1 tane türkçe grup ( murat kıyak ) var. O zaman geldiğinde elini sıkı tut hemen türkçe al İmal 1 i (ÇÜNKÜ 1 GRUP AÇIYORLAR türkçe, geri kalan full ingilizce İmal1de) .ÖNEMLİ UYARI : MUKAVEMET I VE II yi alırken sakın ama sakın GRUP1 i seçme çünkü Ahmet çelik gelir karşına ....... Bu arada sana mesaj gelen , teklif edilen seminer , kurs vb. fırsatları kaçırma . Belge fln . verirler belki cv ne eklersin
Theoden
(28/09/2020 - 17:25)
Çok teşekkür ederim öncelikle güzel yazılarınız ve tavsiyeleriniz için :) dersleri ekledikten sonra gruplar açıklanıyor demişsiniz. Grup seçimi de kendimize ait değil mi? :). Son olarak termodinamik akışkanlar falan baba dersler diye biliyorum ingilizce almak daha mı iyi olur sizce
Theoden
(28/09/2020 - 17:27)
sabah kaçta ekran başına geçmemi tavsiye edersiniz bi de son olarak fdaskofj
Theoden
(28/09/2020 - 17:43)
bu arada dif denklemlerle ilgili de birkaç bi şey söyleyebilirseniz çok sevinirim hocayla ilgili
ka-fa 1500
(28/09/2020 - 20:36)
Sen grupları seçiyorsun, hangi hocanın geldiğini derste öğreniyorsun çoğu zaman :) . Örneğin mukavemet dersini Türkçe bir gruptan seçtiğinde hangi hocanın geleceğini bilemezsin. Ahmet çelik de gelebilir halil özer de.

Bence gece bi bak saat 12 den sonra bazen yanlışlıkla açabiliyorlar. Burası Yıldız maalesef oluyo böyle şeyler arada. Sabah da en geç on beş dk önce geç bence usisin başına. Ama genelde kontenjan arttırimlari ile ders seçiliyor. Biraz gün içi kontenjan takibi yapman gerekebilir.

Dif denklem kolay bir ders soru tiplerini ezberleyip geçebilirsin. Hocaları çok değişken oluyo servis derslerinin. Bazıları gerçekten çok iyiler bazıları da soruyu çözemiyor. Biraz yazı tura. Ama bu dersi gerçekten iyi kavrarsan mühendisliğini sağlam zeminde inşaa edersin.
Theoden
(28/09/2020 - 20:58)
anladımm peki son bi soru fsdogas hocaları derste öğreniyorsun dedin ya, panzer şey demiş mesela özgen hocayı seçme termo için :) dersi ingilizce veren tek hoca o değil dimi
Physical Graffiti
(28/09/2020 - 23:13)
hocaları dersin dilinden tahmin edebilirsin. Mesela imal 2 ing alırsan Alper hoca gelir gibi gibi.
muhendis
(29/09/2020 - 09:34)
ya da turboya javani, akışa pınarbaşı, makdine meral gibi gibi.
Theoden
(29/09/2020 - 14:33)
Çok şükür bayağı bir hallettim sayenizde teşekkür ederim tek tek :)) türkçe 1 dersim var benim 1. sınıftan ama termodinamikle çakıştığı için alamıyorum. Ve dersi daha önce almamıştım hiç. Dilekçe mi yazmam gerekiyor onun için?
ka-fa 1500
(29/09/2020 - 17:10)
Serbest seçim günü başka bir bölümden alabilirsin programına uygun bir grubu.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.