usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
endüstride yüksek
merhaba dostlar, uzuunca bir zaman sonra foruma girdim. özlemişim açıkçası. mezuniyet için uğraşan makineci kardeşlere kolay gelsin diyorum. içinizi karartmak gibi olmasın ama esas mevzu bitirdikten sonra başlıyor ve bu kısım çokca sıkıntılı. elinizden geldiğince ingilizceye çok fazla yüklenin, hiç bir zaman durmak bilmeyin dil konusunda en kısa tavsiyem budur.
şimdi benle birlikte veya benden evvel mezun olan arkadaşlara sorum şu. sektörde ileride önümü açması açısından ytü endüstri 2. öğretim yüksek lisansa başvuruyorum. acaba makine çıkışlı oluşum engel teşkil eder mi mülakat açısından vs . ve siz olsaydınız başvurur muydunuz özellikle 2018den önce mezun olan benden daha tecrübelilere soruyorum.işe yarar mı acaba.


gönderen: Salenko - 12/09/2020 - 14:42
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makine1453
(15/09/2020 - 10:19)
Hazırlık okutabilirler onu bir kontrol et. Hedef sektörün var mı yoksa endüstride yapsam iyi olur mu diyorsun sadece. Kendine hedef sektör belirle öncelikle.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.