usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ders seçimi
ilk sınıfta ders seçimleri nasıl oluyo biri beni aydınlatabilir mi ?


gönderen: srcnkts - 08/09/2019 - 14:06
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
thingsweneverdid
(08/09/2019 - 17:42)
Makine mühendisliği bölümü duyurular kısmından gerekli bilgileri bulabilirsin. Ders programı da yine mkm sayfasında üstteki ´´eğitim öğretim(ders programları)´´ sekmesinde oluyor. Bu iki yerden bilgi alıp sonrasında diğer birinci sınıflarla birlikte belirlenmiş tarih ve saatte usis üzerinden ders kaydı yapabilirsin. Usiste ´´ders işlemleri´´ sekmesinde ders kayıt gibi bir kısım daha açılıyor belirlenen o gün ve saatte. O kısıma tıklayıp almaya karar verdiğin dersleri eklemeye çalışacaksın, eğer tabi her zaman olduğu gibi yoğunluk dolayısıyla site çökmezse. Derslerin sınırlı kontenjanı olduğundan sıkıntı çekilebiliyor, ilk sınıfta bu ne oranda bilmiyorum, o nedenle biraz hızlı ve sabırlı olman gerekebilir. Diğer tüm bilgiler en başta bahsettiğim yerlerde bulunuyor, kolay gelsin.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.