usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
dönem dışı açılan derslerde mezuniyet şartı
Bölümün sitesinde ders seçimleri ile ilgili yapılan duyuruda dönem dışı açılan derslerin sadece ilgili dönem sonu mezun olacak öğrenciler tarafından alınabileceği yazılmış. Geriye almam gereken 32 kredi kaldı. Dönem sonunda mezun olma ihtimalim yok. Mezun olabilme durumuna neye göre karar veriliyor? Kalan derslerimin %80´i bahar döneminden yani dönem dışı açılacak dersler. Bu, bu dönem sadece 2-3 ders alabileceğim anlamına mı geliyor? Almam gereken dersler arasında akışkanlar mekaniği de var.Özellikle bu dönem akışkanları alamamam turbonun bir sonraki sene bahar dönemine kalması demek oluyor.Bu da okulun 1 yıl uzaması demek oluyor.Bu durumda olan başka birileri var mı acaba? Varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?


gönderen: GwynBleidd - 28/08/2019 - 15:34
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
arkanınbiönü
(30/08/2019 - 01:51)
Ben de hemen hemen aynı durumdayım.İbrahim hocaya sordum bunu.Sadece son sınıfların gününde dönem dışı açılacak oradan alan alacak dedi.Mezun olma durumundan kasıtları usiste son sınıf gözükmek heralde

GwynBleidd
(30/08/2019 - 14:52)
Okulun uygulamaları öğrenci dostu olmayınca insan endişe ediyor. Keşke daha anlaşılır bir şekilde yazsalarmış. Teşekkürler dostum içimi rahatlattın.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.