usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ınco hakkinda bilgisi olan
Merhaba arkadaşlar,

Bugun Inco firmasindan is teklifi aldim. Umman´da borulama muhendisi olarak calismayi dusunur musunuz diye sordular. Daha önce bu şirkette calisan oldu mu? Ya da sirket hakkinda bilgisi olan var mi? Ayni sekilde Umman hakkinda da pek bilgim yok. Google dan arastirdigim kadariyla bilgi edindim ama tecrubelerini aktaracak arkadaslar varsa memnun olurum.



gönderen: mozturk1269 - 16/07/2019 - 22:28
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
kskn
(16/07/2019 - 23:00)
Ummanda bir abim vardı.2008 de gitmişti. Umman havalimanında çalışıyordu inşaat firmasında. 8 yıl çalıştı sonra irtibatımız koptu ama o 8 yılda ki son maaşı 15 bin dolar civarıydı. umman zengin bir ülke deniz kenarı ve turistik bir bölge. Gece hayatı çok fazla ve çok lüks bir gece hayatı var diyordu. Kesinlikle bir arap ülkesinde olduğunu anlamıyorduk diye de ilave ediyordu. Hani bu hızlı ve öfkeli 7 dubai sahnesi vardır izlemişsindir belki aynı öyleymiş :)Gittiğine gram pişman değildi kendisi. Tabi şimdi hangi şehir falan olduğuna göre kesin değişiyodur. Riskli bir durum. Ama gece hayatım yok bi 5 yıl birikim yapayım geliyim dersen tercih edilebiir. Firmayı bilmiyorum sağlamcılarsa denenebilir. Bildiklerim bu kadar.
mozturk1269
(17/07/2019 - 00:03)
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdigin için teşekkür ederim. Ben 1.5 yildir Rusyada calisiyordum. Biraktim orayi. Dubai Irak Umman gibi yerlerde daha yuksek maas veriyorlar diye biliyorum ama bakalim. Mulakat sureci devam ediyor. Firma dubai merkezli bir firma. Zaten arayan turk degildi. Insan nerede olursa olsun bir sosyal hayati olsun istiyor :) Turkiye sartlarini dusunursek birikim icin cok mantikli. Konu hakkinda baska bilgisi olan arkadaslar varsa yoruma bekliyorum :)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.