usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
uludağ yaz okulu
Arkadaşlar Uludağ üniversitesi bu sene son dakikada aldığı kararla yaz okulu açmaya karar vermiş. Yaz okulunu kapatmadan önce, 2015 yılında, bizim okul Uludağ´dan ders almaya izin vermiş. Ama bu sene ders alması önerilen üniversiteler arasın yok. Bildiğim kadarıyla bizim okulda da Bursalı baya bir arkadaş var. Uludağ Üniversitesi yaz okulundan ders almak için neler yapabiliriz? Kime başvurmak lazım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Çünkü direkt bölüm başkanlığındaki memurlara gidersem, dinlemeden başlarından savacaklardır diye düşünüyorum.


gönderen: piranha_ - 13/05/2019 - 22:25
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
defansagel
(14/05/2019 - 01:19)
bölümün sitesinde yaz okulu için yayınladığı okul listesinde uludağ yok maalesef
bölüm okullara karar verirken bizim makınenin giriş puanının belli bi onranı aşağısındaki okullara izin vermiyor muhtemelen

uludağda bu kurala uymadığı için ders almaya izin vereceklerini zannetmiyorum

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.