usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mesleki alan stajı
Arkadaşlar merhaba, nisanı da yarıladık ben henüz staj bulamadım. Ortalamam pek yüksek değil bundan dolayı galiba. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilecek var mı?


gönderen: alicaan - 16/04/2019 - 03:04
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Reilnas
(16/04/2019 - 12:02)
Kariyerden başvurusan tabi bulamazsın.telefonla arayacaksın firmaları.kolay gelsin
Salenko
(17/04/2019 - 01:20)
reilnas gerçekten direk arayarak buldun mu samimi soruyorum ? hani sonuca ulaştı mı ?
n\a
(17/04/2019 - 15:43)
arkadaşlar kariyerden çok zor bulmanız. zaten görüyorsunuzdur altta 10000 başvuru filan oluyor bir ilana. ben nasıl bulmuştum onu söyliyim uzatmadan. imalatın staj yeri listesi vardı. ordaki firmaların kapanmamış veya taşınmamış olanlarına başvurdum biraz baktım uygun firma pek yok atölye tarzı veya pazarlamaya yöneliklerdi. açıkçası liste çok saçma geldi uzun süre güncellenmemiş berbat bir listeydi neyse daha sonra şöyle yaptım. ikitelli sanayi evime yarım saat uzaklıkta(siz de kendinize yakın bir sanayi sitesinde arasanız daha rahat olur sizin için). ikitelli sanayinin metro istasyonlarına yakın olan firmalara başvuru yaptım. bir başvuru metni yazmıştım sırayla sitesinden araştırıp beğendiğim firmalara mail yoluyla metni yapıştırıp cv ekleyerek gönderdim. birkaç geri dönüş oldu konuştum girdim birine. metroya yakın olması bence önemli 40 gün gidecem oraya sonuçta sizin için önemli olmayabilir kendinize göre böyle birşeyler yapın :)
faydası olur umarım kolay gelsin
n\a
(17/04/2019 - 15:44)
bu arada yazmamışım ama tahmin edeceğiniz üzere firmalara google maps ten baktım :)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.