usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
teknik resim tasarım
arkadaşlar bu dersi geçmek için bir de geçilebilecekse yüksek harf notuyla geçmek için napmak lazım
bu konuda detaylı bilgisi olan paylaşabilirmi
çok önemli bi ders doğrusu


gönderen: hsnfrt - 11/02/2019 - 08:48
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
pcgamer
(11/02/2019 - 11:13)
teknik resim 1 i vermişsen ve azıcık da mantığını oturtmuşsan derslere girerek rahat aa verirsin zaten.
piranha_
(11/02/2019 - 12:08)
ödevleri ve projeyi özenle yap. Baya etkisi var. Ve teknik resimde zorlanıyorsan sınavlardan önce uygulamaları tekrar çizmeni öneririm, faydasını görürsün.
moccaco
(11/02/2019 - 12:14)
Ellerini hızlandır,ödevlerini yap,derse katıl.İlk vizem düşük geldi benim yoksa ben de harf verirdim.
ksevim25
(11/02/2019 - 13:16)
Ben BA ile gectim bu dersi. Bana gore iyi bi not almak icin en onemli sey hiçbir dersi kacirmamak ne olursa olsun tum derslere katil. Ek olarak derslerde hocanin slaytlarinin veya yaptigi ornek cizimlerin video kaydini veya fotograf kaydini alabilirsin ben derste onemli gordugum yerleri fotografliyordum sonra uygulamaları yaparken veya sinavlara calisirken cok faydasini gordum. Bir de derste hocanin soyledigi onemli yerleri ufak ufak not al. Cunku bazi detaylar oluyor ve onlar unutuluyor. Sinav oncesi gozden geçirirsin o notlari cok faydasi olur. Verilen odevleri ve derslerde yapilan uygulamalarin hepsini yap harf notuna katkisi ciddi seviyede. Pratiklik kazanmak icin sana faydasi olacaktir. Son olarak sinavlarda sure ya yetmeyebiliyor yabda ucu ucuna yetisiyor sinavlarda panik yapma rahat ol. Bunlarin hepsini uygularsan yuksek not alabilirsin. Kolay gelsin

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.