usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
otomotiv proje
Merhaba.Muammer Özkan hocamız proje dersinde nasıl çalışmalar yaptırır acaba ? Teşekkürler.


gönderen: liketheclown - 05/02/2019 - 12:38
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makinaci651
(05/02/2019 - 14:05)
Kolay konu ise asistanlarla muhattap olursun aslında Konuna bağlı hoca genel anlamda senle çok uğraşmıyor herşeyi kendin yapıyorsun hoca yaptığının doğru olup olmadığını söylüyor sana her hafta imza atıyorsun.Ben kendi maktasımı anlatayım sana ben hocadan zor konu vermesini istedim fren projesi verdi bitirme öğrencileri vardı bir tane araç var ortada birisi süspansiyonlarını çalışıyor aracın birisi doğrultu kontrolü çalışıyordu ben fren çalışıyordum bir kişi içten yanmalı motor hesabı yapıyor hep beraber her hafta toplanıp ne yapıp ne yapmadığımızı gösteriyorduk genel anlamda böyleydi. Ciddi anlamda zorlar ve takıldığın yerdede çok yardım etmez onuda söyleyeyim

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.