usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
iş görüşmeleri
Arkadaşlar merhaba, aktif olarak iyi bir yerle görüşüyorum anlık ama bir stajım var 13 temmuzda biten.Staj bitse, o gün defteri versem dahi onun okunma ve sisteme işlenme süresi var, ayrıca mezuniyetim tüm dersler mavi olsa dahi hemen düşmeyecek sanırım, nasıl bir yol izlemeliyim sizce?


gönderen: myman - 12/06/2018 - 19:41
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(12/06/2018 - 19:58)
Staj defterini verirken mezun durumunda olduğunu belirtirsen defterin daha hızlı okunuyor diye biliyorum.

Geçici mezuniyet belgesi alabilirsin ancak ne zaman veriyorlar tam bilmiyorum. Sanırım USIS´in kapanması gerekiyor.

Eğer daha önce hallolması gerekiyorsa firma ile konuşabilirsin. Yetkili kişiye durumu anlatırsan sorun çıkacağını zannetmiyorum.
myman
(12/06/2018 - 20:04)
Bundan 1 ay önce yine bayağı iyi bi yerle anlaşmıştım, İK son anda işte böyle bir alım yapamayız acele eleman almamız gerekiyorlara vs getirdi durumu. Ben de öyle ikna edebileceğimi düşünüyorum onları. Transkriptleri anımsayamadım tam, verilen total kredi vs belirtiliyordu değil mi orada ?

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.