usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ÇOK ACİL MAK. TASARIMI
şu an itibarı ile projelerden birinin yetişmeyeceğini anlamış bulunmaktayım. Yarınki makel ve gaz tesisatı sınavlarına da çalışmam gerektiğini düşünerek ısıtma projesini feda ediyorum. Gaz tesisatını tamamladım ama diğerini 1 2 gün sonra versek değerlendiren hocanın puan kırarak değerlendirmesi söz konusu olur mu? Yoksa yarın veremeyeceğim için kalıyomuyum? Tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar bi zahmet cevap yazın lütfen, eminim şu an benim durumumda olan birçok arkadaş var...


gönderen: jugulator - 08/01/2009 - 00:01
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Hoca
(08/01/2009 - 00:23)
Hoca ile görüştün mü, ek süre verebilir. İnsiyatif onların elinde. Bitirme projesi olmadığı müddetçe bir tolerans gösterebilirler.
jugulator
(08/01/2009 - 00:45)
hocaya sordum ama ders hocanla görüş dedi ne alakaysa, o da yerinde yoktu. yeterki alsınlar puan kırsınlar ama alsınlar... :) En azından bu mümkün di mi?
n\a
(08/01/2009 - 02:34)
hallolur o iş dert etme finallerine çalış sen

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.