usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
fizik 2
Merhaba arkadaşlar, Fizik2 dersini 0 temel bir kişi nasıl geçebilir ? Derste ispanyolca dinliyormuş gibi hissediyorum kendimi :/ Aslında fiziği öğrenmek istiyorum ama kısa bir süre kaldı sınavlara bırakmakta istemiyorum.Çıkmış soruların mantığını kavrasak geçer not alabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.


gönderen: sekiz - 23/02/2018 - 10:04
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(23/02/2018 - 11:03)
Eğer geçiyim yeter diyorsan bir ders kitabı ve çıkmış soruların çözümlerini yan yana koy, hangi işlemleri neden yaptığın anla. Geçer not almana yetecektir.

Bir de konuyla alakasız bir isteğim olacak. Yoklama kağıtlarında devamdan muaf olan kişiler belirtilmiş mi? İsimlerinin yanında * olması gerekiyor.
temiz_sinek
(23/02/2018 - 11:38)
´´Sears ve Zemansky´nin Üniversite Fiziği Cilt 2´´
bu kitap teorisini çok güzel anlatıyor...haftalık olarak çalış..bir de bol uygulama gerektiren bir ders..
1-çıkmış sorular
2-serway kitabının soruları
3-yukarıdaki kitabın soruları
SONUÇ=tam kavrama ve AA
sekiz
(26/02/2018 - 23:27)
Teşekkürler arkadaşlar.. Önerilerinizi dikkate alıcam. Tkzy senin muhabbetede unutmazsam perşembe bakayım yazarım burdan. :)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.