usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj defteri kime teslim ediliyor?
Soru başlıkta. Bir de benim yarın son teslim günü, yarın gidip onaylatacağım defteri, Pazartesiye sarksa bir sorun olur mu? Daha önce böyle 1-2 gün geciktiren var mı, çok problem oluyor mu?


gönderen: barbarbarbaros - 12/10/2017 - 18:21
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mühendisparçası
(12/10/2017 - 19:48)
defteri staj bürosuna teslim ediyosun, defterin yanında onaylı staj sicil formunun da olması lazım. pazartesi götürürsen büro almaz, geç teslim dilekçesi yazıp bölüme verirsin mazeretin kabul edilirse defter büroya gönderilir edilmezse stajın yanar
defansagel
(12/10/2017 - 19:49)
Valla cok uzak degilse erkenden onaylatıp gün icerisinde teslim etmeye bak , gec teslim edince almayabilirler

Teslim etmen gereken evrakları dorekt stsj bürosuna götürüp ordaki memura teslim ediyorsun
jamalgod
(13/10/2017 - 15:19)
Defteri zamaninda bitirme geciktir✅
Bolumun sitesinden ne yapacagina bakma✅
A305e gelip 500. benzer basligi ac✅
Defteri gec verip okul kabul etmedi diye buraya agla[bekleniyor]
n\a
(13/10/2017 - 18:34)
Bana vereceksin birader
Defteri bana vereceksin
Arkasina CV ni de ekleyip yarın getir

n\a
(13/10/2017 - 18:35)
Bu kadar temel seviyede bir soru soruyorsan zaten yönergeyi gectim staj burosunun ordaki duyurulari bile okumamissin demektir. Bir iş yapiyoruz, yapiyoruz da bunun asli astari nedir, nasil olur, açayim da şu staj yonergesini bir okuyayim demiyoruz. Ben bunlari deyince bana sinirli diyorsunuz, yok efendim taşlıyorsunuz bilmem ne. Yahu ders seçimine 4 dakika kala klima 2 mi yoksa yenilenebilir enerji mi alayim diye soran oldu yaa. Alma kardesim sen ders mers alma
kimolsabegenirsin
(16/10/2017 - 18:19)
derste soru sordunuz diye sizi aşağılayan hocalardan ne farkınız kalıyor. istediği soruyu sorar insanlar, soru sormaya çekinir olduk sayenizde. Hoşunuza gitmiyorsa cevap vermeyin ama her başlığın altına "sen nasıl öğrencisin, ne tembelsin, niye mkmye bakmıyorsun" yazmayın artık. Yönergeyi okudu okumadı, okudu anlamadı, okudu ama staj bürosunda kimseyi bulamayınca emin olamadı kim bilir. Sizi bu kadar geren ne?

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.