usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
berlin erasmus
Millet erasmusla berlinde olan var mi sikildim tek basima gorusek takilak


gönderen: ertugruldemir - 21/09/2017 - 10:23
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
pack
(21/09/2017 - 15:13)
Olum git yabancılarla takıl lan, ne işin var türklerle. Çek´ te erasmus yapan biri olarak tek tavsiyem Türkiyede olan Türkiyede kalsın hocam, ne kadar yabancı arkadaş edinirsen o kadar iyi. Git Tinder kullan ne biliyim ESN etkinliklerinde bul, clubta falan hi falan de tanış birileriyle hayatını yaşa. Buraya gelince yapmadığın her şey için pişman olacaksın çünkü o Erasmus kafası bir daha asla gelmeyecek.
Lyek
(22/09/2017 - 06:33)
Adam Berlin´e gitmiş sıkıldım diyor :D
ertugruldemir
(22/09/2017 - 17:00)
Millet sakin olun eramusta falan degilim biliyoruz neyin noldugunu 1 haftaligina gezmeye geldik sadece
pack
(22/09/2017 - 17:01)
Yine yazdıgım taktikleri dene.
n\a
(23/09/2017 - 16:26)
Ben boşuna demiyorum erasmus yapinca 80 gunde devri alem yapilmiyor diye. Evet speaking akiciliginiz biraz artar ama asil önemli olan tek başina sorumluluk almayi ögrenirsiniz onu da turkiyede de ailenizden uzak kalarak edinebilirsiniz. Mesela ben 5 senedir erasmustayim anasini satayim.

Yani son sozum erasmus pişmanliktir erasmus boş bir şeydir. Artik gözunuzde bu kadar buyutmeyin. 6 ayda ingilizceniz advance olmayacak merak etmeyin. Elinizin altinda internet var isteyen ayda 60 liraya ttnetin fiber internetiype ingilizcesii çok daha geliştirebilir
pack
(24/09/2017 - 21:06)
@ Vito Corleone kardeşim genelde dediklerine katıldım, lakin bu söylemin çok küçümsenecek ve kaale alınmayacak bir söylem. Erasmus pişmanlıktır nasıl denilebilir, gittin mi? Gitmediysen oradaki ortamı, oradaki muhabbetleri, oradaki tanıştığın insanları, networkunu genısletme durumunu nerden bılıyorsun da pısmanlık diyebılecek kadar dar bakıs acısıyla bakabılıyorsun hayata?

Yanı son sozum erasmus pısmanlıktır dıyenlere aldırmayın gencler, gidin semınerlerde okula gelen ıkı- üç INSAN KAYNAKLARI´ ndaki insanlara sorun cevabı alın, ayrıca sektordekı calısan abılerınıze sorunuz (bkz. ben).

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.