usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yaz okulu harf notu
Merhabalar. Marmarada yaz okulu yapıyorum da acaba burda aldığımız not mu, harf notu mu? Bizim uniye gönderilecek yoksa harf notu yildizin canına göre mi belli olacak bilen arkadaşlar aydinlatirsaniz sevinirim. İyi günler.


gönderen: qomasayko - 16/08/2017 - 09:09
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
defansagel
(16/08/2017 - 09:58)
c) Diğer Yüksek Öğretim Kurumundan alınan dersten geçme notu, "YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği" ile "YTÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği"nde belirtilen geçme notudur. Eğer farklı bir not sistemi kullanılıyorsa, geçme notu “YTÜ Ders Eşdeğerlilik ve İntibak Esasları” çerçevesinde değerlendirilir

Yönetmelikte böyle yazıyor
Anladığım şu ders alınan okul harfli not sistemiyse orda alınan harf notu,100 luk sistemse yönetmelige göre harf notuna çeviriyorlar,o şekilde işliyorlar
qomasayko
(22/08/2017 - 15:20)
Öğrendim harf notu gönderilecekmiş. İlgin için teşekkürler.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.