usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
üçüncübinyıl kurs?
Bu yaz gitmeyi düşünüyorum.Bilgisi olan daha önce giden var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Catia için düşünüyorum.Buradan alınan sertifikaların geçerliliği ve işe yararlılığı nedir acaba.Yardımcı olursanız seviniirm


gönderen: nivtın - 28/05/2017 - 09:15
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(28/05/2017 - 11:31)
murat üstüntaş hocamız verir. çok iyi hocadır. catia için başka yer aramana gerek yok. üçüncü bin yıl catia için tek adrestir benim gözümde. daha 1. sınıftayken ben ordaydım.

ayrıca da üçüncü binyıl ın müdürüdür, bu siteye de üyedir murat hocamız. kendisini saygıyla selamlıyorum.

sertifika konusunu gelince, sertifikalara çok takılma öğrenmeye çalış, programı bilmek tabiki de sertifikasını almaktan çok daha önemli ;)

S. YÜCE
nivtın
(28/05/2017 - 12:43)
Vito peki bir şey daha soracağım ben 1.sınıfı bitiryorum.Kendimi geliştirmek öğrenmek istiyorum tabi ki ama bu yaz ğrenirsem ve mezun olana kadar catia kullanma gerekliliğim oluşmazsa unuturum diye korkuyorum.Acaba ilerleyen yıllarda kursu almam daha mı doğru olur? ya da bu yaz için başka bir kursa mı gideyim? solid,ansys vb. gibi
xRar
(28/05/2017 - 19:01)
ben de solid alıyorum şuan da üçüncübinyıldan. gerçekten çok memnunum.Eda özbek veriyorum benim sınıfıma, ne sorsam cevaplanıyor, her ayrıntıya ver vermeye çalışıyorlar. ayrıca ansys ve nx de aldım. önümüzde ki dönem de başlaycağım. bisiklete binmek gibi olduğunu düşünüyorum. 3 yıl dahi geçse ilk kullanırken tökezlersin sonra çok sorun yaşamazsın. ama tabi ki elinden geldiğince ilişkili olmaya bak proje derslerinde öğrendiklerine yer vermeye çalış
AÜS
nivtın
(28/05/2017 - 19:32)
Yakın zamanda gidip görüşeceğim ama bir ön bilgi olması için catia kurs fiyatı ve kurs süresi hakkında bilginiz var mı acaba?
n\a
(28/05/2017 - 21:03)
kurs fiyatı veya süresi hakkında bizim bir şey söylememiz doğru olmaz

unutmazsın aynen alinin dediği gibi bisiklete binmek gibi, üzerinden zaman geçse de biraz kurcalayıp hemen eski hızına kavuşuyorsun ama makta ve bitime dersini bu programları kullanarak da yapabilirsin(ileride anlican bu dediğimi şimdi 1. sınıfsın)

ayrıca solid öğrenmeden de catia ya geçme. önce 1 ayda autocad ki artık öğrenmeyeni dövüyorlar, sonra güzel bir solid ondan sonra catia ya da nx öğren yani hemen catia ya atlama. hatta bence catia öğrenme nx daha öne geçti solladı. solidden sonra nx yardır ;9
nivtın
(29/05/2017 - 14:28)
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için yakın zamanda gidip bakacağım.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.