usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yemekhanedeki yaşlı amca
Ya amca okulda 5. senem şu patatesleri ne zaman saymayarak koyacaksın!? Arkadaş artanı eve mi götüreceksin!? Bir ara gitmiştin okuldan karnımız doyuyordu ama şimdilerde yine açız


gönderen: Görünmezadam - 21/10/2016 - 21:27
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
kor nisanci
(21/10/2016 - 22:54)
beşiktaştaki şişman abiyi mi kastediyosun bilmem ama adam yanlışlıkla kaşığı tam doldurursa yarısını geri boşaltıyo kazana :(
bakaramakara
(22/10/2016 - 00:00)
hak mı geçsin yani. 2 liraya dünyalarımı yemek istiyorsunuz. doymazsanız bi kere daha basar bi daha alırsınız gelmiş burda adama sallıyosunuz.
yıkılanCbloğunhayaleti
(22/10/2016 - 06:30)
Yine yemekhane muhabbeti yine 2 liraya ne bekliyorsuncular. Üzüldüm sadece.
bakaramakara
(22/10/2016 - 07:06)
2 liraya ne bekliyorsunculardan önce 2 liraya çok şey bekliyorsuncular var. Sende 2 liraya ne bekliyorsunculara laf atan kahramanmısın. Bastığın 2 liraya köfte çıktığı zaman bana fazladan neden 6 7 tane koymadı diye adama sallayabilirmisin. Yemek mi isyorsun gidip basarsın tekrar alıp tekrar yersin. Burda gelip amcalara teyzelere sallamayın.
Jacepuk
(22/10/2016 - 08:13)
Bunu ben hak geçmemesi için değil bazen o boş kazanı kaldırıp dolusunu ve yenisini koymaya üşendikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü farklı çalışanlar aynı yemeği farklı miktarlarda koyduğu gibi aynı çalışanın aynı yemeği de çok fark farklı miktarlarda koyduğuna şahit da oldum defalarca. Öyle gözden kaçacak bir miktarda değil yani. Ki bu durumda biz dayanamayıp arkadaşlarla oturduktan sonra bu durumu aramızda dengelemeye çalışıyoruz.
Bir de bu 2 liranın her kusuru maskelemek adına konulduğundan şüpheleniyorum artık. Neredeyse herkes pirinç pilavının yağını çok bulur bu okulda, yani bildiğiniz bir şeyi çok değil az istenilmesine rağmen konusu açıldığında hemen 2 lirayı sebep gösterenler damlar konuya. Biz zaten yağı az olsun diyerek masraf çıkaran bir şey istemiyoruz ki.
agaman
(27/10/2016 - 08:51)
2 liraya ne bekliyorsun ne demek arkadaş. biz sosyal bir devletsek öğrenci olarak bu kadarını hakediyoruz ve benim de dikkatimi çekti o yaşlı amca en az yemek koyan insan kalanını evine goturuyor sanki mübarek.
makmuh
(27/10/2016 - 12:26)
şimdi öncelikle şunu söylemeliyim kimse fiyatını ödemediği şeyi yemiyor. mevzuatı okursanız o tabldotun fiyatın iki liranın üzerindedir. 2 lirayı siz basıyorsunuz yiyorsunuz fakat o tabldot özel bir şirket tarafından size hazırlanıyor ve farkını okul karşılıyor.okul karşılıyor dediğim de ikinci öğretim harç paraları, uzaktan eğitim ücretleri falan filan derken bunları okul karşılıyor. dolasıyla da biz karşılıyoruz. 2 liraya ne bekliyosunucular o yemek iki lira değil ve bu okulun kendi öğrencisine sunduğu bir hizmet. yine öğrencilerin yatırdığı paralar olmasa 2 liraya sizlere sunulmayacak bir hizmet. bu sebeple de öğrencilerin en iyisini (herkese eşit olacak şekilde) istemek en doğal hakkıdır. kimsenin sesini boş yere kimse bastırmaya çalışmasın yani o arkadaş böyle bir sorun görmüş burdan dile getirip belki çözüm arıyor bu konuda biyerlere belki bir dilekçe sunacak haa ama bununla beraber kimse amcaya da sallamasın gerçekten akşam yemeğin sonlarına doğru gittiğinizde o kalanl yemeklerin hepsini doldurduğu da oluyor tabağınıza aynı abinin. adamda kalmayacak korkusu var çünkü hergün standart sayıda öğrenci yemek yemiyor oradan. sınav zamanları full çekiyor sınavdan sonraki hafta kimse okula bile gitmediği için yemek yemiyor. abinin elinin ayarı olmaması da oyüzdendir.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.