usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj hakkında
Arkadaşlar atölye stajı için yarın staj yapacağım firmaya gideceğim belgeler için. Staj başlamadan iki hafta önce okula teslim edilmesi gereken belgeler nedir? Devamında prosedür nasıl işliyor? Yardımcı oluranız sevinirim. İyi akşamlar, saygılar.


gönderen: hulaguhan - 20/07/2016 - 21:20
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mühendisparçası
(21/07/2016 - 01:43)
okul açılmadan yapmayı planlıyosan belge teslimi için vaktin daralıyor son hafta kurban bayramı tatili var. iş akış diyagramı gayet güzel özetlemiş staj yeri tanımlı değilse 2 tane, tanımlıysa 1 tane belgeyi firmaya onaylatıyosun ilk aşamada. kalanlar kendi dolduracakların. kibar kapanış cümlesi için teşekkür ediyorum, bu gibi davranışların önce kampüs sonra forumda artması dileğiyle, iyi sabahlar



Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.