usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ders seçiminde yardım
Merhabalar,

Makine mühendisliği bölümündeyim ancak henüz hazırlık okuyorum. Seneye ders seçimleri yapılacak ancak hangi hocalar nasıldır, hangi dersi kim verir neredeyse hiçbir bilgim yok.

Duyduğuma göre hocaya endeksli ders seçimini önlemek için hocaların isimlerini de vermiyorlarmış ancak buraya yönlendirildim.

Kısaca özellikle üçüncü ve dördüncü sınıf arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Bu arada dal yapmayı düşünmüyorum belirtmiş olayım.


gönderen: durgun - 13/02/2016 - 20:39
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
alttandersalanjojuk
(13/02/2016 - 20:51)
matematik derslerini ingilizce alman senin için iyi olur artık eskisi gibi hoca secemiyoruz sistemden şansına ne gelirse o yani 1. sınıf dersleri böyle cunku o dersleri veren hoca sayısı fazla ama buda dert değil çünkü bölüm sınavları artık ortak oluyor devamsızlık olayını halledebilirsen baska hocanın dersine girebilirsin.Statik dersinide ingilizce alman taraftarıyım.Matlab dersinide ingilizce al sanırım birtek Orkun hoca veriyor ingilizce olarak Statik dersinide hem Alpay hoca hemde Nader hoca verir ikiside iyidir sıkıntı cekmezsin.
pack
(13/02/2016 - 21:21)
Daha dur ne bu acele. Şimdiden öğrenmen sana ne faydası olacak. Zamanı gelince tekrardan sorar öğrenirsin ki ayrıca şimdi ne desek boş çünkü seneye kadar bu söylediklerimizi çoktan unutmuş olacaksın. Hangi hoca kim hangi ders bunları hatırlamayacaksın bile, en iyisi sen önce hazırlığı geç de sonra konuşalım :)
glenglen
(13/02/2016 - 21:54)
http://www.a305teyim.com/hbb.php
abujjj
(13/02/2016 - 21:55)
daha dur hazırlığı geçsen bile burada denilen hocaları dersleri zaten planladığın gibi alamayacaksın

usis diye bir illet var 4 gün insanlar başında oturuyor boş ders bulmak için

ama ingilizce al fizik 1 2 mat 1 2 genel kimya matlab statik ne varsa ing al. ben ilk sene 22 kredi ing verdim. 3 sınıfım ing krediyi doldurdum 42 oldum 5. dönem sonunda kafama göre türkçe ingilizce alıyorum şuan kafa raad :D

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.