usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
tbb hangi hoca
Kimya Müh.deyim Mesut Hoca ve İlknur Hoca.Sizce uzak durup başka bölümden mi almalıyım?Uzaktan eğitim açmışlar 2 grup.Biri Türkçe biri İngilizce.Sizce kontenjanı artırırlar mı?Veya İngilizce alsam çok mu zorlar?Biliyorum burası Makine ama yardım edebilecek olan?


gönderen: ml06 - 10/02/2016 - 02:00
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mühendisparçası
(10/02/2016 - 11:03)
matlab komutları zaten ingilizce. tek mesele sınavlarda soruları anlamaya kalıyo onu da gözetmen açıklarsa dille ilgili başka problem çıkacağını sanmıyorum. videoları izleyerek çok rahat kavranabilecek bir ders. sınıfta da onlara ek 2 örnek fazla çözüyolardı benim dersi aldığım zaman. tek yapman gereken sınıfta hocayla yapacağın alıştırmaların pratiğini kendi kendine yapmak. yine de iyi anlatan bi hocadan alıp sınıfta dinlemek 2 harf notu yukarı çıkarabilir diye düşünüyorum. her iki şekilde de verilebilecek bir ders.

ek olarak vize finalde bilgisayarda matlabin açık olup olmaması da önemli bir mesele araştır derim. son durum nedir bilmiyorum belki ortak bir karar alınmıştır ama biz matlab önümüzde açık girerken bilgisayarsız giren başka gruplar vardı.
maxwell
(10/02/2016 - 14:09)
ingilizce alınabilecek derslerden eğer matlab gösteriliyorsa sizin bölümde de

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.