usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mak. elemanları, mak. dinamiği, takım tezgah ing?
ya bu mak dinamiği, mak elemanları ve takım tezgahları nasıl dersler? ing alınabilir mi? bi yardımcı olabilir misiniz?


gönderen: arapas - 08/02/2016 - 19:36
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ycalisci
(08/02/2016 - 21:16)
mak dinamiğini ingilizce meral bayraktar veriyor bence sadece ing kredi doldurmak için değil iyi puan verdiğinden dolayı da ing alınır.

makel için ing alırsan birgül hoca denk gelirse onun da puanı iyidir.Ama özgen hoca gelirse biraz daha zor olur geçmen.

takım tezgahları da ing orhan çakır veriyor.İng alınabilecek derslerden biri bence.Ezber dersi olduğu için zor gibi gözükse de hem hoca iyi puan veriyor hem de ingilizce için çok kastırmıyor.

Ben mak din ve takımı ingilizce al derim.
bkrzkn
(09/02/2016 - 08:35)
makel de özgen hoca çok zorlar puanlama sistemi çok düşük ve dersleri biraz farklı işliyor türkçe veren hocalara göre (türkçe grupların derste çözdüğü soruların çok benzeri gelmişti makel1 de, büyük ihtimal makel2 de de aynıdır)

takım tezgahlarında orhan hoca pek anlaşılır ing. konuşmuyor özellikle 1-2 sıra sonrasında hiç anlaşılmıyor konuştuğu hocamızın ama ders te sadece tahtaya yazdıklarlarını not alırsan ve slaytlardan önemli noktaları yakalayıp not alırsan yüksek notla geçersin hocamızdan, bir de ödev verir ödevlere çok önem verir iyi ödevin hakkını verir.
arapas
(09/02/2016 - 10:10)
anladımm.
Çok teşekkür ederim.
arapas
(09/02/2016 - 10:11)
anladımm.
Çok teşekkür ederim.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.