usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ingilizce kredi
Arkadaşlar kaçıncı sınıfa geldim halan daha kredi doldurma sorunum var ama alamadığımdan dolayı yoksa ingilizce derslerle bi sıkıntım yok sizler bu kontenjan kapma yarışını nasıl başarıyorsunuz internetiniz mi çok hızlı yoksa taktiksel olarak bir şeyler mi yapıyorsunuz ingilizce kredi yüzünden mezun olamayıp türkçe verilen dersi bir daha ing almak zorunda kalan bi ben değilimdir heralde değil mi ?


gönderen: sadeceokur - 03/02/2016 - 22:41
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
RHINO
(04/02/2016 - 10:32)
Kardeş bak bende yeni mezun oldum.Yeri geldi sırf ingilizce diye verdiğim türkçe dersi tekrar aldım.Yeri geldi gece gündüz laptop başında ders kovaladık.Bende kurtaramam zannediyodum ama ucu ucuna kurtardım.Geçen sene bimere şikayet ettim bizim okulu yeterli ing dersi açılmıyor ama ing dersi amak zorundayız diye.Fakülte dekanı imzalı hakkımda sayfalarca rapor tutulmuş transkriptim dahil bunu başbakanlığa geri göndermiş bizim okul.Hatta bunun üstüne beni suçlamışlar.Yani şikayet etsende yeterli oldğunu söylüyorlar.Umarım bundan sonra kimse sıkıntı çekmez.
sadeceokur
(04/02/2016 - 11:10)
Yani ben şikayet falan amacıyla sorgulamıyorum öğretmen sayısı öğrenci sayısını karşılamıyor zaten ama biraz öğrencilerde de suç var kredi tamamlandıktan sonra almanaya devam etmeseler mesela
yıkılanCbloğunhayaleti
(04/02/2016 - 11:46)
bende anlamıyorum kredi yetişmiyor diyenleri. 3. sınıf bittiğinde tamamlamıştım ben kredilerimi. bu kadarda ingilizce ders açılmıyordu. kredi tamamladıktan sonra ingilizce alma yarışında birinide görmedim.
fLu
(04/02/2016 - 12:15)
1.sınıfta matematik 1´den kaldığım için döneminde statik alamamamla başlayan dönemdışı statik, dinamik, mukavemet, makine elemanları 1-2 alma serüvenim 8.yarıyıla 11 ingilizce kredi alma zorunluluğuyla soktu beni. ingilizce derslerden kaçtığım da yok hazırlık atlama sınavını 70 üstü alarak bb ile geçmiştim. bu dönem tüm seçmelilerimi ve labı ingilizce alırsam ancak 11 krediyi tamamlıyor. almakla olay bitse iyi bi de vermek var tabi bu dersleri
bakaramakara
(05/02/2016 - 20:12)
flu arkadaşımız durumunda olanlar olabilir irregularlar olabilir dönemi takip edemeyenler olabilir ama ben ingilizce ders açılamamasını anlayamıyorum..Döner sermaya sıkıntılarımı var onuda bilmiyorum ama arz talepte ciddi sıkıntılar yaşandığı ortada 4. sınıf seçmelilerin kaçının ingilizce açıldığına bakarakta yeterli olup olmadığını yorumlayabilirsiniz.
bakaramakara
(05/02/2016 - 20:15)
Yahu dönem dışı ingilizce açmıyorsunuz bari Şu İNGİLİZCE DERSİN KONTENJANINI SERBEST BIRAKINDA ALMAK İSTEYENLER ALABİLSİN.PARAYA KIYIN HOCA GETİRTİN YADA ŞU ANKİ HOCALAR ELİNİ BİRAZ TAŞIN ALTINA KOYSUN.Yanlış anlamayın sadece kredimiz dolsun diye söylüyorum ingilizce daha kaliteli bi eğitim alalım diye söylemiyorum malum eldekinlerden şahane ingilizce eğitim alıyoruz.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.