usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
konstrüksiyon tekniği 2
Ders bilgi bankasında bulamadığım için sorma ihtiyacı hissettim.
Konstrüksiyon Tekniği 1´i aldım, aşırı kolay bir ders değildi ama Muharrem Hocamızın ne kadar iyi niyetli olduğunu bilenler bilir kolay bir şekilde geçtim ve tasarım açısından da çok şey öğrendim iyi ki almışım demiştim.
Konstrüksiyon Tekniği 2´yi de almayı düşünüyorum bu dersi alanlar görüşünü paylaşabilir mi? Zorlayan bir ders midir? Dersi faydalı buldunuz mu ve iyi not alabildiniz mi?
Bir önemli nokta daha dersi eskiden ilyas istif vermiş sanırım, şu an Muharrem Hoca veriyor sanırım siz kimsen almıştınız.
Görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler


gönderen: 2agz1 - 05/02/2016 - 18:30
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
tedstark
(05/02/2016 - 21:13)
Dersi muharrem hoca veriyor merak etme konst tek 1 le aynı sayılır kolaylık olarak sınavlarında herşey serbest zaten çıkmış soruları edinirsen hiçbi derdin kalmaz aa getirmek için yeterli

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.