usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ytü gereksinim bursu hakkında
Arkadaşlar gerekli belgelerde vergi dairesi ve tapu dairesinden üzerine vergi ve gayrimenkul olup olmadığına dair belge alınması gerektiği yazıyor. Altına da form koymuşlar bununla ilgili. O formdan hiç bir şey anlamadım ne yapacağız o formu? bir de o belgeleri e devletten alamıyormuyuz?


gönderen: cübbeli - 05/10/2015 - 14:05
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
hasan18140
(09/10/2015 - 05:51)
baban o formu alacak, gidecek tapuya ve vergi dairesine.zaten normalde tapuya gittiğin zaman belge alabilmen için dilekçe yazman gerekiyor.okulun HAZIRLADIĞI (ben anlamadım dediğin) belge de bi nevi dilekçe yerine geçiyor.o belge üzerine imza mühür atıp belgeleri verecekler. senin üzerine ve annenin üzerine herhangi bir şey olmadığına dair de oraya yazıyorlar."kişinin üzerine herhangi bir tapu kaydına rastlanmamıştır" diye.vesselam...

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.