usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
proje olarak ne almalıyım ?
Arkadaslar ben bayramdan once hocanın yanına gıtmıstım bana alabılecegım projelerden bahsetti.asansor tasarımı,vinç tasarımı,konveyor tasarımı,veya bunların analizi olabilir dedi.Sizce hangısını almalıyım.Hem cok zorlanmayacagım hem de ileride de faydasını gorebilecegim bişi istiyorum acıkcası.Kararsız kaldım valla.Önerilerinizi bekliyorum...


gönderen: androidbeyinli - 30/09/2015 - 17:54
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
gaga
(30/09/2015 - 21:16)
açıkçası bunun gibi konuların hiç biri ilerki iş okul hayatın için çok fayda sağlamaz. ancak arkadaşım vinç tasarımı yapmıştı. internetten ve yazılı olarak çok fazla kaynağı hem ingilizce hem türkçe bulmuştu. eğer hiç biri ile ilgili bir temelin yoksa, kaynağı çok olan bir konuyu al bence. vinç alırsan, transport tekniği dersi ve ders notları da yardımcın olur. tabii hocanın kim olduğu da çok önemli. kolay gelsin şimdiden.
androidbeyinli
(30/09/2015 - 21:22)
hoca berna bolat ben de işte genellikle vinç ile asansör arasında gidip geliyorum vinçde zorlanırım diye düşünüyorum hangısı daha rahat olur acaba

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.