usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
fazla ders sildirme
fazla aldığımız dersleri sistem otamatik olarak silecek mi yoksa biz dilekçe mi vereceğiz


gönderen: nd - 03/07/2015 - 20:16
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
eycofcu
(03/07/2015 - 23:59)
bunun cevabını ben de bekliyorum daha önceden

"Fakülte/Bölüm Sekreterliklerine;

Eğitim-Öğretim Rektör Yardımcılığından alınan bilgiye göre öğrencilerin kesinlikle fazladan alıp başarısız oldukları seçmeli derslerle ilgili ders silme işlemi yapılmayacak olup, ancak aynı grup seçmeli dersler arasında saydırma işlemi yapılacaktır.
Mezuniyet durumuna gelen öğrencilerin alıp başarısız kaldıkları dersler mezuniyet aşamasında sistem tarafından otomatik olarak silinecektir.
Bilgilerinize..
ÖİDB"

NOT: Mezuniyet sınavına girecek öğrenciler daha önce yapılan duyuruya göre derslerini sildirmek zorundadırlar. Bu duyuru mezuniyet sınavına başvuracak öğrenciler için geçerli değildir.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı.

http://www.mkm.yildiz.edu.tr/duyurular/%C3%96%C4%9Frencilerin-Fazladan-Al%C4%B1p-Ba%C5%9Far%C4%B1s%C4%B1z-Kald%C4%B1klar%C4%B1-Dersler-Hk./265

diye duyuru vardı

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.