usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
atolye staji teknik resim cizme
Arkadaslar bu teknik resimleri elle nasil cizecegimi bilmiyorum. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.


gönderen: mozkan007 - 28/01/2015 - 04:45
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makineciyiz
(28/01/2015 - 09:51)
T cetvel, gönye, pergel bul sende yoksa. Mimar tanıdığın varsa kolaylıkla bulursun. Masanın üzerine, okuldaki kırtasiyeden aldığın teknik resim kağıdını sabitle bantla falan. Referans bişey al öyle sabitle ama. Örneğin kağıdın üst ve sol kenarlarnı masanın üst ve sol kenarına 5 veya 10 cm olacak şekilde. Sonra çizime başla.. Biriki video izlenen faydalı olabilir, YouTube´da vardır illaki bişeyler. Ondan sonrası el becerisine bakıyor.
Yada mimar veya makineci bi arkadaşindan rica et. Elle çizim bilenler için çok da uzun sürmeyecek bir iş çünkü. Yoksa kendin öğrenip çizmelisin,bunu da gözünde büyütme ama son teslim gününe bırakma yeter.
Kolay gelsin...
iversonn
(28/01/2015 - 11:14)
bilgisayarda çizebiliyorsan çiz, cama yapıştır cetvelle üzerinden geç
bfc
(29/01/2015 - 08:48)
iversonn yürüyen beyin.. valla on numara fikir ha nasıl aklıma gelmedi. autocad´te iyiyim elle çizim berbat. öyle yapıcam ben de.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.