usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
maktas
Arkadaşlar MakTas dersinin işleyişi nasıl oluyor. İngilizce almak zorlar mı?


gönderen: halilicin - 27/01/2015 - 09:38
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
nedenuçmuyorinci
(28/01/2015 - 00:04)
Ders işleme şeklinde olmuyor. Hocanın verdiği projeyi yapıyorsun dönem sonuna kadar. Hocanın görüşme saatlerinde odasına gidip (bazı hocalar her hafta düzenli olarak yanına uğramanı ister, bazıları iki haftada bir gel der; kimisi de bir ilerleme kaydettiğinde gel der) neler yaptığını, hangi aşamada olduğunu, neler yapacağını falan anlatıyorsun. Eğer tıkanırsan hocadan yardım ya da kaynak önerisi alabilirsin.

Dönem sonunda da projeyi bitirip, kitap gibi kaplatıp ( tam anlatamamış olabilirim ama muhtemelen birilerinin elinde görmüşsündür dönem sonlarında. Tezler de aynı şekilde kaplatılıyor) hocanın belirlediği bir tarihte teslim ediyorsun. Hocasına göre senden neler yaptığının sunumunu yapmanı, kısaca anlatmanı isteyebilir teslim sırasında; ya da sorduğu sorulara cevap veriyorsun. ona göre ve yaptığın projenin güzelliğine göre not alıyorsun işte.

İngilizce alırsan projeyi İngilizce olarak hazırlıyorsun. Kaynakların neredeyse hepsinin İngilizce´sini bulmanın daha kolay olduğu düşünülürse, aldığın projeye göre Türkçe almaktan daha bile kolay olabilir.
halilicin
(28/01/2015 - 09:22)
Açıklama için çok sağol.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.