usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bitirme tezi ya da maktas bütünlemesi
Bitirme tezinin bütünlemesi nasıl gerçekleştiriliyor arkadaşlar? Tez için bütünleme, tez yetişmediği için yapılmıyor mu? Bölümün duyurusunda tezin önce teslim edilmesi gerektiği yazıyor. Ee ben bitmemiş tezi nasıl teslim edeceğim? Bunun için bölüme gidecektim bugün işim çıktı gidemedim, soramadım. Sormuş olan varsa söylesin nedir şu işin aslı?


gönderen: thecrowozzzy - 19/12/2014 - 17:53
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
fearless108
(20/12/2014 - 11:35)
Usta tezi aldigin hocanla konuş. Bizim tezde yetismeyicek ama hoca dediki bölüme vermelik bi 15 - 20 sayfa yaz bn imzalarim verirsin. Son not girme günü ikinci final haftasinin carsamba günü o zamana kadar bitir gel sun dedi.
thecrowozzzy
(20/12/2014 - 12:36)
15 20 sayfalık tezin 3 kopyasını hazırlayıp bir de poster ekleyip mi götüreceksin bölüme? sonra tamamlanmış halini yine aynı şekilde yapacaksın? sonuçta yine hocanın insiyatifine kaldı diyorsun?

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.