usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
abi bu stajı neden okumadılar
ya defteri vereli bi buçuk ay oldu herkese mail attım bakıcaz tamam dediler.lan okul bitti staj kaldı bi tek okulu bekliyorum diger stajıda yapsam işe giricem herseyi hazırladm bekletiyolar hala nası iş napsam netsem.


gönderen: rwanda66 - 17/09/2014 - 23:01
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
perf
(18/09/2014 - 11:23)
Ben staji verdim ayni gun staji okuycak komisyondaki hocaya mail attim mezun durumundayim vs vs dedim sagolsun gun icinde dondu haftaya okunur dedi 2 gun sonra onaylandi... Tamamen dalla ilgili ben kons. Yaptim hocada cok ilgilendi...
rwanda66
(18/09/2014 - 16:45)
Abi okuyan hocaya bende mail attim durumu anlattim donmrdi bile.odasini aradim anlattim durumu herkesin bi bahanesi var zaten falan diye azarladi :D ayni insanlar degillerdir bu kisiler heralde

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.