usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mekanik tesisat staj defteri
arkadaşlar nasıl dolduracaz defteri okulun defterden istediği seyler var mı


gönderen: carsi - 01/09/2014 - 20:13
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ritüel
(01/09/2014 - 21:03)
stajı yaptığın şirket hepsini yapıyor mu bilmiyorum ama stajı onaylattığım hoca yangın, sıhhi, havalandırma, ısıtma, soğutma bunlardan iki tanesinin uygulaması olacak defterde demişti ama içerik olarak ne kadarını nasıl yazıyoruz deftere bilmiyorum. örnek defter bulursan bana da gönderirsen sevinirim.
bery35
(02/09/2014 - 08:56)
uygulama derken neyi kastediyorlar benim staj yaptığım yer baya iyi işler yapar bir firma, kendileri tesisat çizimi falan yapmıyor işveren firma bütün çizimi kullanılacak malzemeleri hazırlayıp bunlara gönderiyor onlarda teklif hazırlayıp kabul olunca işi yapıyor
Amaterasu
(06/09/2014 - 16:05)
benim staj yaptığım firma daha mekanik tesisata yeni başlıyor ve stajım bitti 3 gün önce. sadece kağıt üstü işlemlerle uğraştık 2 ay boyunca teklifler toplantılar mekanik keşif vs. ben neyin uygulamasını yazayım şimdi? buraya beni gönderen de okulun kendisi

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.