usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
atölye stajı ???
Staj yaptığım yerde talaşsız şekillendirme olarak sadece sac kesimi ve bükme işlemleri uygulanıyor.Uygulama olarak yazacağım 3 parçada aynı işlemleri görüyor önce kesilip sonra bükülüyor bu durum sıkıntı olur mu?Bu madde biraz kafama takıldı.

7.2.3. Sac işleme ağırlıklı bir işletmede staj yapılması durumunda, sac kesme işlemleri, daha sonraki şekillendirme işlemleri için pul (taslak) hazırlamak amacıyla uygulanıyorsa, bu çalışma ancak hazırlık işlemi olarak kabul edilebilir. Eğer işletmede nihai sac mamuller yapılıyorsa, bunlar başlı başına uygulama olarak yazılabilir. Ancak, bu türden uygulamaların sayısı ikiyi geçmemelidir. Bükme, germe, sıvama, derin çekme, ütüleme gibi parçalara derinlik boyutu kazandıran diğer biçim verme yöntemleri de ele alınmalıdır.



gönderen: ayıkol - 23/08/2014 - 18:03
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Gear up
(23/08/2014 - 18:46)
Allah (c.c.) kolaylık versin

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.