usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
gıda fabrikasında ısı stajı
arkadaslar suan bir gıda fabrikasında mesleki alan 1 ve2 stajlarını yapıyorum.neler yazılabilir yardımcı olabilecek var mı ? elindeki örneği paylasabilecek birisi olursa cok sevinirim.
proses kısmı için buhar jeneratörleri,kazanlar vs. nin projeleri var ama hesapları falan yok bu sorun olur mu ?


gönderen: bbbk - 22/08/2014 - 08:09
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
4FUN
(22/08/2014 - 09:59)
ısı stajını yapmadığım için bilmiyorum neler istediklerini ama kazan hesaplarını bulamazsın şirketlerde zaten çünkü şirketler sadece gereken kazanı katalogdan bakar alır gelir. kazanın bütün özellikleri bellidir zaten üretici firma tarafından o yüzden hesaplama falan yapman bence gereksiz. kazanın resmini çekip staj defterine yapıştırırsın, işte "firmada kullanılan kazanlardan birisi" , altına gücünü, hacmini vs özelliklerini yazarsın. hatta işi ileri götürüp, kazan tipi atıyorum scotch tur, uzun duman boru çaplarını, alev boyunu, kısa duman borularını falan da yazarsın. kazanın üstünde yazıyor olabilir.yazmıyorsa kazanın marka ve modeline bak, sonra internetten bul özelliklerini, kataloglarda falan vardır. yani büyük ihtimal böyledir ama sen gene de yapan birinden bilgi al =)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.