usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mezuniyet töreni !!!
Mezuniyet töreni gerekli midir? Siz mezun olunca katılmayı düşünüyor musunuz?

Bence sünnet düğününden farksız, basmakalıp, içeriksiz, vakit kaybı bir etkinlik. Hep merak etmişimdir. Mezun olan öğrencilerin % kaçı katılır?


gönderen: n\a - 26/06/2014 - 09:58
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
gaga
(26/06/2014 - 10:07)
valla ben katılcam, aile istiyor genelde yani kepli bi fotoğrafın olsun o kadar emek verdin kanıtın da olsun diyo
Afrasiyab
(26/06/2014 - 17:29)
internette paylaşacağım, milletin gözüne sokacağım diyen herkes katılıyor.

ben de katılmak istemiyordum, ailemle konuşmuştum, sen bilirsin dediler. daha sonra düşündüm kaç kere mezun olacağım, görsünler bari dedim. katılmaya karar verdim. aile istediği için katılıyorum anlayacağın. ama dediğin gibi içeriksiz basmakalıp vs olduğu konusunu da katılıyorum.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.