usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
dc ile kalan ders
Benim dinamik dc ile gecti bu not yuzde ona girmem icin engelmi bi dersten kalinca yuzde ona giremiyoruz ya peki bu gecilmis mi sayiliyo yoksa alttan mi yuzde on icin


gönderen: liogly - 19/01/2014 - 17:12
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
anilmo
(19/01/2014 - 17:33)
koşullu olarak geçmiş sayılıyorsun yani kalmadın. yüzde ona bi etkisi var mı bilmiyorum sanırım yoktur
muhammed22
(19/01/2014 - 18:04)
Engel olcağını zannetmiyorum..Önemli olan başarısız dersinin olup olmaması
ssylst
(19/01/2014 - 18:08)
etkilemiyor.kural:´ o döneme kadar olan derslerin hepsini almış ve kalmamış olman´ ben de iki tane dc ile girmiştim yüzde ona
narkotic009
(19/01/2014 - 20:06)
% 10 a girmen için ;
-alttan veyahut o dönem içinde herhangi bir dersten kalmış olmaman (alman gereken derslerin hepsi alınmış olması lazım),
-almış olduğun dersleri kendi eğitim planına göre almış olman (usis 2003, 2008, 2011 vb.)
gerekir.

not: % 10 a bu 2. sebep yüzünden giremeyip fazla miktar harç ödediğinizde bu dersi kendi eğitim planınızdakine saydırılmasını istediğiniz dilekceyi bölüm başkanlığına verin. daha sonra fazladan ödediğiniz para size geri ödenir, yek kartınızın hesabına.(banka dekontunun orj. mevcut olması şart)

not2: yüzde on sıralamasına bir dönem içi "yano" puanınıza göre girersiniz ve sonraki dönem harcınız düşük olur.bir sonraki dönemde de az para vermek için tekrar yüzde 10a girmek zorundasınız.yani dönem dönem bakıorlar. eskiden senelik ortalamaya bakıorlardı, 3 sene önce bu değişti.

not3: dc notu şartlı geçme notudur kalma notu değildir sıkıntı yok yalnız , ortalamayı çok aşağı çekiyorsa sorun vardır ki zaten giremezsin :D

arkadaşlar bunu yüzde 10 mevzusunda kafası karışanlar için fırsatını buldukça yazıyorum, her dönemde de yazarım , maksat yardımcı olmak, olabildiysek ne mutlu.sorusu, merak ettiği bişiyi olan sorabilir.


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.