usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ısı transferi ismail teke
Ne 1.vize ne de 2.vize sonuçları usise düşmedi. Yarbisini zaten kullanmıyor. Nerden öğrenebilirim notumu?


gönderen: galadrim - 23/12/2013 - 22:57
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(23/12/2013 - 23:09)
derse gelerek yoklama kağıdının üzerinden okuyabilirsin notlarını. diğer türlü dediğin gibi paylaşıma açık değil notlar.
seyyah_989
(24/12/2013 - 13:19)
Vize sonuçları herkese açık ki , ben bile başka hocadan almama rağmen ismail teke´nin notlarını gördüm. Ortalamasını bile biliyorum. Sen nasıl ulaşamadın ki ?

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.