usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
telafi
Arkadaşlar hasta olduğumdan dolayı dün ve bugün vizelere giremedim. 3 günlük raporumu da aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor ? hocalarla konuşmam mı gerekiyor yoksa bölüme gidip raporu vermem mi gerekiyor?


gönderen: salt04 - 15/11/2013 - 14:05
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
axaxi
(15/11/2013 - 20:38)
Direk bölüme gidip raporu veriyosun. Bi tane de kopyasını al yanına ne olur ne olmaz. Onlar gerekenleri yapıyor ama sen de hocalarına söyle böyle böyle mazaret sınavı ne zaman olucak diye.
geçmiş olsun

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.