usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
imalatçılar yardım!
arkadaşlar 3.sınıfa yeni geçtim. imalat bölümü seçmelilerinden hangilerini almamı tavsiye edersiniz?


gönderen: ozzyek - 12/09/2013 - 00:25
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
leisure
(12/09/2013 - 00:27)
talaşsız 1 ve birleştirme. bilgisayarlı imalat da iyidir. takım ve iş bağlama hakkındaysa fikrim yok
ncldlbz
(12/09/2013 - 00:43)
talaşsız alıp kendine yazık etme. talaşlı varsa al, döküm varsa al, birleştirme veya kaynak varsa al, dönemi önemli değil 4.sınıfa açılmış olsa bile al.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.