usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yüksek lisans ders kodları hk.
Belki bilinen bir meseledir ama ben pek takip edemiyorum okul işlerini şimdiden kusura bakmayın o yüzden.

Açıklanan yl ders programında sadece ısı proses dalının derslerinin ders kondlarının yazılımı farklı. Diğer dalların dersleri şimdiye kadar kullanılmış olan tarzdayken (örn:065126) ısı dersleri değişik bir yöntemle (örn:MKM6210) yazılmış.

GSIS te ders seçiminde ısıcı olarak bu kodları mı kullanacağız?


gönderen: 81onur38 - 06/09/2013 - 13:15
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU SORUYA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.